Microsoft, Copilot Pro için Derin Düşünme özelliğini genel kullanıcılara sunuyor!

Makaleler
1
Derin Düşünme, daha fazla zaman harcayan ve adım adım yanıtlarla yanıt veren güçlü akıl yürütme modellerinin kullanılmasını sağlar.

İlk olarak Ekim 2024'te; Copilot Pro abonelerine özel olarak duyurulan Derin Düşünme, Copilot'un genel kullanıcılarına sunulmaya başlandı.

Derin Düşünme özelliğini test eden Windows Latest; Derin Düşünme'nin, bilgi isteminden en küçük ayrıntılarına kadar aldığını ve istek ile daha uyumlu bir çıktı oluşturduğunu gözlemledi.

Bu özellik, sağlayıcının yüklü miktarda kaynak tüketiminden dolayı, Copilot kullanıcıları için haftada 3 yanıt ile sınırlıdır ve tüm Copilot kullanıcılarına aşamalı olarak dağıtılmaktadır.

Daha fazlası için:

Derin Düşünme Özelliği ile İlgili Adım Adım Çözüm​

1. Oturum Açma: Copilot'a giriş yapın. Güncel kullanıcı adı ve şifrenizi kullanarak giriş yaptığınızdan emin olun.

2. Limit Uyarısı: Eğer "Think Deeper limit has been reached" uyarısı alıyorsanız, bu, aşırı kullanım nedeniyle limitin dolduğunu gösterir.

3. Bekleme Süresi:
- Uyarıda belirtilen süre içinde (genelde bir hafta) bekleyebilirsiniz. Bu süre zarfında limitiniz sıfırlanacaktır.

4. Abonelik Seçenekleri:
- Eğer beklemek istemiyorsanız, Copilot Pro aboneliğine geçmeyi düşünebilirsiniz. Uyarıda belirtilen "Get 1 Month Free" seçeneğini tıklayarak abonelik işlemini başlatabilirsiniz.

5. Devam Etme Seçeneği:
- Eğer abonelik almak istemiyorsanız, "Continue without Think Deeper" seçeneğini kullanarak sınırlı erişimle devam edebilirsiniz.

6. Daha Fazla Bilgi:
- Windows Latest sitesinden güncellemeleri ve detayları takip edebilirsiniz.

Öneriler​

• Sık sık Copilot'u kullanıyorsanız, Copilot Pro'yu değerlendirmek iyi bir fikir olabilir.
  • Özelliğin verimliliğini artırmak için açık sorular yerine daha spesifik ve ayrıntılı sorular sorarak yanıt almayı deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…