Makaleler
1
Derin Düşünme, daha fazla zaman harcayan ve adım adım yanıtlarla yanıt veren güçlü akıl yürütme modellerinin kullanılmasını sağlar.

İlk olarak Ekim 2024'te; Copilot Pro abonelerine özel olarak duyurulan Derin Düşünme, Copilot'un genel kullanıcılarına sunulmaya başlandı.

Derin Düşünme özelliğini test eden Windows Latest; Derin Düşünme'nin, bilgi isteminden en küçük ayrıntılarına kadar aldığını ve istek ile daha uyumlu bir çıktı oluşturduğunu gözlemledi.

Bu özellik, sağlayıcının yüklü miktarda kaynak tüketiminden dolayı, Copilot kullanıcıları için haftada 3 yanıt ile sınırlıdır ve tüm Copilot kullanıcılarına aşamalı olarak dağıtılmaktadır.

1737790838818.webp

Daha fazlası için:

Derin Düşünme, daha fazla zaman harcayan ve adım adım yanıtlarla yanıt veren güçlü akıl yürütme modellerinin kullanılmasını sağlar.

İlk olarak Ekim 2024'te; Copilot Pro abonelerine özel olarak duyurulan Derin Düşünme, Copilot'un genel kullanıcılarına sunulmaya başlandı.

Derin Düşünme özelliğini test eden Windows Latest; Derin Düşünme'nin, bilgi isteminden en küçük ayrıntılarına kadar aldığını ve istek ile daha uyumlu bir çıktı oluşturduğunu gözlemledi.

Bu özellik, sağlayıcının yüklü miktarda kaynak tüketiminden dolayı, Copilot kullanıcıları için haftada 3 yanıt ile sınırlıdır ve tüm Copilot kullanıcılarına aşamalı olarak dağıtılmaktadır.

Eki Görüntüle 118266

Daha fazlası için:

Derin Düşünme Özelliği ile İlgili Adım Adım Çözüm​

1. Oturum Açma: Copilot'a giriş yapın. Güncel kullanıcı adı ve şifrenizi kullanarak giriş yaptığınızdan emin olun.

2. Limit Uyarısı: Eğer "Think Deeper limit has been reached" uyarısı alıyorsanız, bu, aşırı kullanım nedeniyle limitin dolduğunu gösterir.

3. Bekleme Süresi:
- Uyarıda belirtilen süre içinde (genelde bir hafta) bekleyebilirsiniz. Bu süre zarfında limitiniz sıfırlanacaktır.

4. Abonelik Seçenekleri:
- Eğer beklemek istemiyorsanız, Copilot Pro aboneliğine geçmeyi düşünebilirsiniz. Uyarıda belirtilen "Get 1 Month Free" seçeneğini tıklayarak abonelik işlemini başlatabilirsiniz.

5. Devam Etme Seçeneği:
- Eğer abonelik almak istemiyorsanız, "Continue without Think Deeper" seçeneğini kullanarak sınırlı erişimle devam edebilirsiniz.

6. Daha Fazla Bilgi:
- Windows Latest sitesinden güncellemeleri ve detayları takip edebilirsiniz.

Öneriler​

• Sık sık Copilot'u kullanıyorsanız, Copilot Pro'yu değerlendirmek iyi bir fikir olabilir.
  • Özelliğin verimliliğini artırmak için açık sorular yerine daha spesifik ve ayrıntılı sorular sorarak yanıt almayı deneyin.