bahtsızkarakter
Çalışkan
Ben de LTSC kullanıyorum, en iyisi , kur ve unut sistemi. Yine sorun çıkıyor bazen ama kırk yılda bir.
Ben de LTSC kullanıyorum, en iyisi , kur ve unut sistemi. Yine sorun çıkıyor bazen ama kırk yılda bir.
O kadar da olsun, Recep Baltaş'ın CachyOS'i adam etmek için verdiği uğraşlardan sonra bazen Windows'uma şükür bile ediyorum ahhahahahaBen de LTSC kullanıyorum, en iyisi , kur ve unut sistemi. Yine sorun çıkıyor bazen ama kırk yılda bir.
Aslında şu Linux'u kullanıcı dostu yapsalar Windows kalmaz , normalde Linux seven biriyim ama sırf uğraştırdığı için kullanmıyorum.O kadar da olsun, Recep Baltaş'ın CachyOS'i adam etmek için verdiği uğraşlardan sonra bazen Windows'uma şükür bile ediyorum ahhahahaha![]()
Millet Linux'u full kodmuş gibi gördüğünden geçmeye korkuyor.Aslında şu Linux'u kullanıcı dostu yapsalar Windows kalmaz , normalde Linux seven biriyim ama sırf uğraştırdığı için kullanmıyorum.
Bu çözüm genellikle çok fazla sekme açıldığında çökmeyle alakalı. Bende çok fazla sekme açık değil. Çökme yaşandığında ramda değişiklik olmuyor. İşlemci aşırı yükleniyor.Selamlar, internette biraz araştırınca bazı kullanıcıların bu sorunu bir flag ayarıyla çözdüğünü gördüm. Edge adres çubuğuna edge://flags/#edge-window-tab-manager yazıp karşınıza çıkan ayarı Disabled yaptıktan sonra tarayıcıyı yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Arkasından -biraz klişe olacak ama- Edge'i Windows ayarlarından veya Denetim Masası'ndan bulup bir kez Repair (Onar) etmekte de fayda var. Umarım işe yarar, deneyip sonucu yazabilirseniz faydalı olur.