Detaylar
Kim cevapladı?Burak Birinci
Üstün
Edge, aslında güzel bir tarayıcı. Sorun şu ki benim sistemimde bazen akla hayale gelmeyecek hatalar çıkıyor ve o kadar sinir bozucu oluyor ki tarayıcı değiştirmek zorunda kalıyorum. Böyle olunca da geri Edge'e dönmek gereksiz zahmet gibi geliyor.
Mesela ben şu an o tür bir sorun yaşıyorum.
Microsoft Edge boş sayfa gösteriyor
CCleaner ile sistem temizlemesi yaptıktan sonra bu sorun oluşmaya başladı. Site normal şekilde çalışıyor, ta ki o sitede ufak pencere açan bölüme tıklayana kadar. Bölümde hesap geçmişim göstermesi için ufak bi pencere aynı sekme içerisinde çıkması gerekirken ekran tamamen boş gözüküyor...
1
178
Ziyaretçi
Edge geçmeyi çok düşünüyorum fakat bir türlü hayata geçiremiyorum. 
- Makaleler
- 5
Chromium tabanlı PDF okuyucu.Dahili PDF düzenleyicisi: Edge'deki PDF düzenleyicisi ile gerçekten çoğu temel işi yapabilirsiniz. Bu PDF özelliği başka hangi tarayıcıda var?
Edge geçmeyi çok düşünüyorum fakat bir türlü hayata geçiremiyorum.![]()
Windows'la uyumlu gelen Microsoft uygulamaları gerçekten stabil ve daha hızlı çalışıyor ben bunu anladım. Ek uygulama yükleyip sistemi doldurmaya gerek yok.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Edge'inki sadece okuyucu değil işte. Adobe Acrobat Reader altyapısı var. Düzenleme özellikleri de tarayıcıya göre çok iyi.
- Makaleler
- 5
3 sene Edge kullandım. Geçen hafta bıraktım. Yaşattığı sorunlar ve Chromium altyapısı delirtince Firefox'a geçtim.Edge'inki sadece okuyucu değil işte. Adobe Acrobat Reader altyapısı var. Düzenleme özellikleri de tarayıcıya göre çok iyi.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
İlginç gerçekten. Ben sorun yaşamam umarım gelecekte. Çünkü yerleşik yapay zekası çok işime yarıyor.3 sene Edge kullandım. Geçen hafta bıraktım. Yaşattığı sorunlar ve Chromium altyapısı delirtince Firefox'a geçtim.
Captain Levi
Yetkin
Açıkçası tarayıcılarda hangisinin tasarımı hoşuma giderse ona geçiyorum, özellikler çok umurumda olmuyor genellikle. Yani eninde sonunda bir tarayıcı en fazla ne eklenebilir ki zaten? Özelliklerin çoğunu kullanmayacağım sonuç olarak. Şu an Opera kullanmamın sebebi, kenara çubuğunda ki WhatsApp ve bağlamlar menüsü.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-