Ranchen Yetkin Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 449 Çözümler 1 Beğeniler 103 3 Ağustos 2026 #1 Merhaba arkadaşlar, Edge kendi kendini güncellemiş ve sitelerden, hesaplardan çıkış yapmış, uzantıları falan silmiş. Arama motoru olarak da sadece Yandex gözüküyor. Ne yapabilirim? Verilerim gitsin istemiyorum.
Merhaba arkadaşlar, Edge kendi kendini güncellemiş ve sitelerden, hesaplardan çıkış yapmış, uzantıları falan silmiş. Arama motoru olarak da sadece Yandex gözüküyor. Ne yapabilirim? Verilerim gitsin istemiyorum.
Bruhistan Üstün Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 1.256 Çözümler 1 Beğeniler 1.228 3 Ağustos 2026 #2 Bende de olmuştu Chrome kullanırken. Hesap sekmesinde ''Senkronizasyon başarısız oldu'' gibi yazı var mı hocam?
Bende de olmuştu Chrome kullanırken. Hesap sekmesinde ''Senkronizasyon başarısız oldu'' gibi yazı var mı hocam?
KS KS Ranchen Yetkin Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 449 Çözümler 1 Beğeniler 103 3 Ağustos 2026 #3 Bruhistan dedi: Bende de olmuştu Chrome kullanırken. Hesap sekmesinde "Senkronizasyon başarısız oldu" gibi yazı var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey göremedim hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2026
Bruhistan dedi: Bende de olmuştu Chrome kullanırken. Hesap sekmesinde "Senkronizasyon başarısız oldu" gibi yazı var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey göremedim hocam.
Bruhistan Üstün Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 1.256 Çözümler 1 Beğeniler 1.228 3 Ağustos 2026 #4 Ranchen dedi: Öyle bir şey göremedim hocam. Genişletmek için tıkla... Edge kullanmadım ama hesap kısmında şöyle yazı çıkmıyor mu yoksa komple hesabınız falan gitti mi?
Ranchen dedi: Öyle bir şey göremedim hocam. Genişletmek için tıkla... Edge kullanmadım ama hesap kısmında şöyle yazı çıkmıyor mu yoksa komple hesabınız falan gitti mi?
KS KS Ranchen Yetkin Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 449 Çözümler 1 Beğeniler 103 3 Ağustos 2026 #5 Bruhistan dedi: Edge kullanmadım ama hesap kısmında şöyle yazı çıkmıyor mu yoksa komple hesabınız falan gitti mi? Eki Görüntüle 270975 Genişletmek için tıkla... Direkt gitmiş. Kısayol simgeleri duruyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2026
Bruhistan dedi: Edge kullanmadım ama hesap kısmında şöyle yazı çıkmıyor mu yoksa komple hesabınız falan gitti mi? Eki Görüntüle 270975 Genişletmek için tıkla... Direkt gitmiş. Kısayol simgeleri duruyor.
MR Hubu 116 Üstün Katılım 15 Mart 2026 Mesajlar 268 Beğeniler 172 3 Ağustos 2026 #6 Firefox'ta yaptı geçen hafta bütün her şeyi silmiş veri yok uzantıda yok boş tarayıcı oldu mecbur yeniden yükledim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2026
Firefox'ta yaptı geçen hafta bütün her şeyi silmiş veri yok uzantıda yok boş tarayıcı oldu mecbur yeniden yükledim.