Ranchen 4 Başarılı Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 442 Çözümler 1 Beğeniler 99 Dün 21:33 #1 Merhaba arkadaşlar, Edge kendi kendini güncellemiş ve sitelerden, hesaplardan çıkış yapmış, uzantıları falan silmiş. Arama motoru olarak da sadece Yandex gözüküyor. Ne yapabilirim? Verilerim gitsin istemiyorum.
Merhaba arkadaşlar, Edge kendi kendini güncellemiş ve sitelerden, hesaplardan çıkış yapmış, uzantıları falan silmiş. Arama motoru olarak da sadece Yandex gözüküyor. Ne yapabilirim? Verilerim gitsin istemiyorum.
Bruhistan 10 Başarılı Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 1.185 Çözümler 1 Beğeniler 1.180 Dün 21:44 #2 Bende de olmuştu Chrome kullanırken. Hesap sekmesinde ''Senkronizasyon başarısız oldu'' gibi yazı var mı hocam?
Bende de olmuştu Chrome kullanırken. Hesap sekmesinde ''Senkronizasyon başarısız oldu'' gibi yazı var mı hocam?
KS KS Ranchen 4 Başarılı Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 442 Çözümler 1 Beğeniler 99 Dün 21:45 #3 Bruhistan dedi: Bende de olmuştu Chrome kullanırken. Hesap sekmesinde "Senkronizasyon başarısız oldu" gibi yazı var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey göremedim hocam. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 21:57
Bruhistan dedi: Bende de olmuştu Chrome kullanırken. Hesap sekmesinde "Senkronizasyon başarısız oldu" gibi yazı var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey göremedim hocam.
Bruhistan 10 Başarılı Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 1.185 Çözümler 1 Beğeniler 1.180 Dün 21:55 #4 Ranchen dedi: Öyle bir şey göremedim hocam. Genişletmek için tıkla... Edge kullanmadım ama hesap kısmında şöyle yazı çıkmıyor mu yoksa komple hesabınız falan gitti mi?
Ranchen dedi: Öyle bir şey göremedim hocam. Genişletmek için tıkla... Edge kullanmadım ama hesap kısmında şöyle yazı çıkmıyor mu yoksa komple hesabınız falan gitti mi?
KS KS Ranchen 4 Başarılı Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 442 Çözümler 1 Beğeniler 99 Dün 21:56 #5 Bruhistan dedi: Edge kullanmadım ama hesap kısmında şöyle yazı çıkmıyor mu yoksa komple hesabınız falan gitti mi? Eki Görüntüle 270975 Genişletmek için tıkla... Direkt gitmiş.Kısayol simgeleri duruyor.
Bruhistan dedi: Edge kullanmadım ama hesap kısmında şöyle yazı çıkmıyor mu yoksa komple hesabınız falan gitti mi? Eki Görüntüle 270975 Genişletmek için tıkla... Direkt gitmiş.Kısayol simgeleri duruyor.
MR Hubu 68 Uzman Katılım 15 Mart 2026 Mesajlar 190 Beğeniler 117 Dün 22:39 #6 Firefox'ta yaptı geçen hafta bütün her şeyi silmiş veri yok uzantıda yok boş tarayıcı oldu mecbur yeniden yükledim.
Firefox'ta yaptı geçen hafta bütün her şeyi silmiş veri yok uzantıda yok boş tarayıcı oldu mecbur yeniden yükledim.