KS KS Aeronight Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.747 Makaleler 61 Çözümler 26 Beğeniler 2.278 Yer Noxus 8 Ekim 2024 #11 Aeronight dedi: Bu açıktı. Şimdi kapattım. Genişletmek için tıkla... Bir şey değişmedi. Neyse tüm sitelere elle tekrar giriş yapacağım mecburen. Teşekkür ederim.
Aeronight dedi: Bu açıktı. Şimdi kapattım. Genişletmek için tıkla... Bir şey değişmedi. Neyse tüm sitelere elle tekrar giriş yapacağım mecburen. Teşekkür ederim.
1 10732 Uzman Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 1.502 Çözümler 4 Beğeniler 1.169 8 Ekim 2024 #12 Aeronight dedi: Öyle bir şey de kullanmıyorum ki. Genişletmek için tıkla... O zaman Edge bu sürümünde sorunlar vardır.
Aeronight dedi: Öyle bir şey de kullanmıyorum ki. Genişletmek için tıkla... O zaman Edge bu sürümünde sorunlar vardır.
yunus Üstün Açılış Hamlesi Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 2.012 Makaleler 7 Çözümler 89 Beğeniler 1.558 Yer javascript:alert(document.cookie) 8 Ekim 2024 #13 Aeronight dedi: Bir şey değişmedi. Neyse tüm sitelere elle tekrar giriş yapacağım mecburen. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de Chrome'da oldu. MSConfig'de Chrome Update'yi kapatınca tüm ayarları sıfırladı. Oturumu geri açtıktan sonra veriler geri geldi fakat sitelerden çıkış yapmıştı.
Aeronight dedi: Bir şey değişmedi. Neyse tüm sitelere elle tekrar giriş yapacağım mecburen. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de Chrome'da oldu. MSConfig'de Chrome Update'yi kapatınca tüm ayarları sıfırladı. Oturumu geri açtıktan sonra veriler geri geldi fakat sitelerden çıkış yapmıştı.
SadeceZinzap Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 725 Çözümler 10 Beğeniler 740 Yer Kuzey Kore, Pyongyang 8 Ekim 2024 #14 Garip.