cemkaraca
Yetkin
LibreWolf nasıl peki?2021'de çok umursamadığım şimdi ise Opera'dan sonra en nefret ettiğim tarayıcı. Tarayıcı desek yanlış olur telemetri direkt.
LibreWolf nasıl peki?2021'de çok umursamadığım şimdi ise Opera'dan sonra en nefret ettiğim tarayıcı. Tarayıcı desek yanlış olur telemetri direkt.
Google'ın fazla RAM kullanmasından ve şu anki kullandığım tarayıcının (Vivaldi) 20 saniyede anca açılması, arada donması yüzünden yeni tarayıcı arıyorum. Microsoft Edge gözüme takıldı, nasıl bir tarayıcı? Kaynak kullanımı ve kişiselleştirme açısından. Özellikle, kullananlar cevap verirse mutlu olurum, teşekkürler.
RAM kullanımı aynı gibi Chrome'la galiba ve onun gibi yine Dolby Vision ve Atmos desteği var.Google'ın fazla RAM kullanmasından ve şu anki kullandığım tarayıcının (Vivaldi) 20 saniyede anca açılması, arada donması yüzünden yeni tarayıcı arıyorum. Microsoft Edge gözüme takıldı, nasıl bir tarayıcı? Kaynak kullanımı ve kişiselleştirme açısından. Özellikle, kullananlar cevap verirse mutlu olurum, teşekkürler.
Brave kurunca beraberiyle birlikte "saçma" özelliklerde geliyor. Crypto, wallet vs. Benim gibi kullanıcılar için bunlar önemli değil.ISO modlarken ilk 3 tedir kaldırdıklarım arasında.
1- Edge
2- OneDrive
3- BitLocker
Brave kullanabilirsiniz, kendi reklam engelleyicisi var, iyi iş cıkartıyor.