Yusuf İpek'ten görmüştüm, 2 haftadır kullanıyorum, mükemmel. Tor ile Mullvad'den sonra en güvenli tarayıcı diyebilirim; hem katı hem de açık kaynak, yani telemetri de yok. Katı olunca Google Maps, 3D model siteleri, ekran görüntüsü atma falan çalışmıyor, ayarlardan veya URL barının yanındaki izinlerden düzenleme gerekiyor. Ekran görüntüsünü bozulmuş, çizgili bir şekilde gönderiyor, mesela panoya erişimi engelliyor, güzel özellik.
Detaylar
Kim cevapladı?cemkaraca
Yetkin
Bende Vivaldi kullanıyordum ama uygulamanın açılması 15-20 saniye sürüyordu, neyden kaynakladığını bilmiyorum. İlk başlarda bu sorun yoktuPc'de süs benim için. Vivaldi ve Firefox dönüşümlü kullanıyorum.Ağırlıklı Vivaldi tabii ki.
yusufumm07
Üstün
Donanım hızlandırma açık mı ?Tarayıcı üzerinden aç ayarlardan.Bende Vivaldi kullanıyordum ama uygulamanın açılması 15-20 saniye sürüyordu, neyden kaynakladığını bilmiyorum. İlk başlarda bu sorun yoktu
Son düzenleme:
cemkaraca
Yetkin
Açık aynı sorun devam ediyor.Donanım hızlandırma açık mı ?Tarayxı üzerinden aç ayarlardan.
yusufumm07
Üstün
Güncelleme yaptın mı tarayıcıya?Bende sorun yok .Farklı bir sorun var demek ki .
cemkaraca
Yetkin
Sanırım farklı bir sorun var o tarayıcıyı kullanmayı bıraktım. Son sürümde kullanıyorum bu arada gelen tüm güncellemeleri yapıyordum.Güncelleme yaptın mı tarayıcıya?Bende sorun yok .Farklı bir sorun var demek ki .