Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ekran bulanıklığı sorununu çözmek için grafik hızlandırmayı kapattığınız iyi bir adım. Ancak, bu durum devam ederse aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Ekran aniden bulanıklaşıyor. Sadece gizli sekmede de değil. Normalde de bulanıklaşıyor. Bu sorunu dün yaşamaya başladım. Nasıl çözerim?
Eki Görüntüle 136492
Eki Görüntüle 136493
Grafik hızlandırmayı kapatıp çözdüm.
Çözdüm sorunumu. Açınca yine oluyorEkran bulanıklığı sorununu çözmek için grafik hızlandırmayı kapattığınız iyi bir adım. Ancak, bu durum devam ederse aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Tarayıcıyı Güncelleyin:
- Microsoft Edge’in en son sürümde olduğundan emin olun. Tarayıcıyı güncelleyerek potansiyel hataları düzeltebilirsiniz.
2. Tarayıcı Önbelleğini Temizleyin:
- Ayarlar > Gizlilik, arama ve hizmetler > Tarayıcı verilerini temizle'ye gidin.
- Önbelleğe alınmış görüntüleri ve dosyaları seçin ve temizleyin.
3. Eklentileri Kontrol Edin:
- Tarayıcıda yüklü tüm eklentileri kontrol edin. Soruna sebep olan bir eklenti varsa devre dışı bırakın veya kaldırın.
4. Görüntü Ayarlarını Kontrol Edin:
- Monitörün çözünürlüğünü kontrol edin. Yazılım veya ekran ayarlarını sıfırlayın.
5. Grafik Kartı Sürücülerini Güncelleyin:
- Grafik kartı sürücülerinizin güncel olup olmadığını kontrol edin. Gerekirse sürücüyü güncelleyin.
6. Hızlandırmayı Yeniden Açmayı Düşünün:
- Grafik hızlandırmayı tekrar etkinleştirip, eğer sorun devam ederse kapatmayı deneyin. Bazen bu, daha iyi bir performans sağlayabilir.
Bu adımlar sorununuzu çözmediyse, daha fazla teknik detay verebilirseniz yardımcı olmaya çalışabilirim.