Detaylar
Kim cevapladı?Yanlışım olmasın ama XenForo ile alakalı diye biliyorum.
- Makaleler
- 3
Ozzy abimize 50-100 dolar ateşlerseniz seve seve yapacağını düşünüyorum.
Çok açık uçlu oldu mesaj ama yazasım geldi, kusura bakmayın.
Yapılması gereken tek şey modifiye ettiğim
Neyse ki geçici bir çözüm olması için eklentimi kullanabilirsiniz, çözümü kolay bir sorun yani.
techolay.net
Denemek isteyenler için gerekli resimler aşağıda. Soldaki
common.png ve other.png dosyalarını XenForo'nun /data/osbrowser/icons klasörüne atmak fakat bu bile XenForo 2.3 ile gelecekmiş. (?!)Neyse ki geçici bir çözüm olması için eklentimi kullanabilirsiniz, çözümü kolay bir sorun yani.
Techolay için GIF ve Daha Fazlası: Project Techorium
NOT: Bu bir tarayıcı eklentisidir, altta verilen tarayıcılarda çalışır. NOT: Sürprizbozanları okuyunuz. Evet, o eklenti yapan Mario'yu hatırlıyor musunuz? Herhalde hayır ama o benim. 2024 öncesi Project TechnOSpat ve Project Quettapat'tan sonra üçlemeyi bitirecek eklenti artık burada. Evet...
Denemek isteyenler için gerekli resimler aşağıda. Soldaki
common.png, sağdaki ise other.png.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 7
Geliştiriciler ve adminler eklentiler dahil her şeyi düzenliyor geliştiriyor. Kapalı kutu değil alakalı olsa da.Yanlışım olmasın ama XenForo ile alakalı diye biliyorum.
NexusTS
Yetkin
- Makaleler
- 1
Windows 11 kullanıcıları için de simge değiştirilmeli bence Windows 11 logosu eklenmeli.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bak o büyük bir sorun. Windows 11 ve Windows 10'un tanımlayıcıları aynı kaldığı için ayırt edilemiyorlar.Windows 11 kullanıcıları için de simge değiştirilmeli bence Windows 11 logosu eklenmeli.
Burada suç Microsoft'un, verdikleri yöntemler var ama yöntem bana Windows kullanmadığımı söylüyor.
Yoksa W11 kullanıyorum ve bunun da gayet farkındayım.
- Makaleler
- 3
O kadar basit olmuyor işte. Microsoft sağ olsun uğraşılıyor. Eklenti daha Android sürümünü belirtmekte zorlanırken Microsoft'un ödev yapmayan arkadaşına ödevini gösteren öğrenci gibi çıkardığı işletim sistemlerini tespit etmesi zor.Windows 11 kullanıcıları için de simge değiştirilmeli bence Windows 11 logosu eklenmeli.
Adam zamanında emek harcadı ve bir gelir elde etti. Muhtemelen pek satmıyor ki üzerine harcayacağı zamanın değmeyeceğini düşünüp ellemiyor. Haklı da. Pek de yeni olmayan Android sürümünü adam akıllı tespit edemediğini düşünürsek eklenti tabiri caizse useless. Satın alınırken harcanan 10 dolara yazık bence.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-