Glade

Üstün
Makaleler
3
1714151481649.webp

Buradaki logosu güncel logosu ile değişmeli.

Bak o büyük bir sorun. Windows 11 ve Windows 10'un tanımlayıcıları aynı kaldığı için ayırt edilemiyorlar.
Burada suç Microsoft'un, verdikleri yöntemler var ama yöntem bana Windows kullanmadığımı söylüyor.
Yoksa Windows 11 kullanıyorum ve bunun da gayet farkındayım.

Microsoft'un suçunun olduğu en büyük kanıtlar Yerel Grup İlkesi Düzenleyicisinde Windows'10'a özellike ekle yazması ve Gönderilenler güncellemelerin yapı numarasının başında 10.20100.1 olması yapı numarasının başında 11 yerine 10 yazıyor.

1714154783648.webp

O kadar basit olmuyor işte. Microsoft sağ olsun uğraşılıyor. Eklenti daha Android sürümünü belirtmekte zorlanırken Microsoft'un ödev yapmayan arkadaşına ödevini gösteren öğrenci gibi çıkardığı işletim sistemlerini tespit etmesi zor.

Adam zamanında emek harcadı ve bir gelir elde etti. Muhtemelen pek satmıyor ki üzerine harcayacağı zamanın değmeyeceğini düşünüp ellemiyor. Haklı da. Pek de yeni olmayan Android sürümünü adamakıllı tespit edemediğini düşünürsek eklenti tabiri caizse useless. Satın alınırken harcanan 10 dolara yazık bence.

Zaten Microsoft'a aşırı sinir oluyorum parça parça güncelleme yapıyorlar özellikle Yeni Dosya Gezginini sisteme henüz entegre etmeden yayınlamaları tam bir aptallık.

• Beğendim
İfadeler: 683
Eklentiyi kendiniz düzenleyemiyor musunuz?
Satın alıp yeniden dağıtmama şartıyla düzenlenebilir gibi duruyor.
Açıkça fiyat belirttiyse bilmiyorum ama tahminimce bu çapta bir eklentiyi sıfırdan o fiyat civarına yapıyordur. O yüzden öyle dedim. Herhalde yeterince satın alan yok ki önemsemiyor eklentiyi.

Direkt bana soruyorsanız boş bir eklenti olduğunu düşünüyorum. Harcanan emeğe değmez. En büyük sebebi bu.

İki dosya değişimi sorunu çözüyor ama yetkililere anlatamadım veya anlamak istemiyorlar. Neyse, bunun için de XenForo 2.3'ü bekleyeceğiz. 🫤

Eklentiyi kendiniz düzenleyemiyor musunuz?
Düzenlenebiliyor, hatta eklenti yapımcısı kendimizin düzenleyebileceğini söylüyordu Recep Baltaş'a. Adam da GUI diye tutturmuş, haklı ama sonuç olumsuz.

• Üzgün
İfadeler: 683