Hepimizin bilgileri bu şekilde çalınıyor. Çalınan parolaları tekrar kullanmamalı ve 2 aşamalı doğrulamayı etkinleştirmeliyiz.
Detaylar
Kim cevapladı?Black Plague
Uzman
Keşke formatında çözülebilecek bir şey olsaydı ama neyse yedeklemeyi yaparken antivirus bunları buldu bunlarla sizce bir alakası var mıdır?
Hocam siteye girerken gerçekten crackli bir VPN mi kullandınız?
user427696a
Başarılı
Hocam siteye girerken gerçekten crackli bir VPN mi kullandınız?eğer ilgili takibi Android cihazından yaptıysa telefonu direk teknik servise ver. Fabrika ROM yüklesinler.
VPN oyunlar için
Hepimizin bilgileri bu şekilde çalınıyor. Çalınan parolaları tekrar kullanmamalı ve 2 aşamalı doğrulamayı etkinleştirmeliyiz.
Yüksek ihtimalle adam hesaptan hala çıkmadı ve çıkarmanın yolunda bulamıyorum şifreyi değiştirdiğinde bir anda birden fazla yanlış giriş denemesi gördüm o kadar ben pek daha o maili kullanmayı düşünmüyorum.
VPN virüslü ise kapalı veya açık zararı olur.VPN oyunlar içinsiteye VPN kapalıyken girdim kapalı olsa da zararı olur mu ki?
Black Plague
Uzman
VPN oyunlar içinsiteye VPN kapalıyken girdim kapalı olsa da zararı olur mu ki?
O zaman daha da kötü. Eğer virüs Android cihazına bulaşdıysa hard reset yetersiz kalabilir. Çünkü günümüzdeki virüsler Bootloader'a kadar sızabiliyor. Fakat bu durum rootlu cihazlar için geçerli. Eğer cihazınız rootlu değilse direk hard reset atın. Nasıl atacağınızı bilmiyorsanız hemen yardımcı olurum.
Müşteri hizmetlerine bildir.Yüksek ihtimalle adam hesaptan hala çıkmadı ve çıkarmanın yolunda bulamıyorum şifreyi değiştirdiğinde bir anda birden fazla yanlış giriş denemesi gördüm o kadar ben pek daha o maili kullanmayı düşünmüyorum.
user427696a
Başarılı
Antibirus apksini zararlı buldu ve dediği gibi o mail cihazda zaten hiç yoktu telefona kod geldi diye girdim bence telefondan çalcak olsa cihazından mailler calardi
O zaman daha da kötü. Eğer virüs Android cihazına bulaşdıysa hard reset yetersiz kalabilir. Çünkü günümüzdeki virüsler Bootloader'a kadar sızabiliyor. Fakat bu durum rootlu cihazlar için geçerli. Eğer cihazınız rootlu değilse direk hard reset atın. Nasıl atacağınızı bilmiyorsanız hemen yardımcı olurum.
Garanti bozar mı?
Black Plague
Uzman
Antibirus APK'sini zararlı buldu ve dediği gibi o mail cihazda zaten hiç yoktu telefona kod geldi diye girdim bence telefondan çalacak olsa cihazından mailler calardi.
Garanti bozar mı?
Hocam telefonunuzun garantisi devam mı ediyor?
Bu işlem galiba garanti götürmez.
user427696a
Başarılı
Hocam telefonunuzun garantisi devam mı ediyor?
Bu işlem galiba garanti götürmez.
Telefon 2 aylik devam ediyor. Umarim gorurmez denemeye korkuyorum.
Adam 1984 referansı bile vermişBir anda görselde gördüğünüz mesaj geldi. Ben ilk başta mesaja bakmasam bakınca anladım hesapta bilgiler falan değişmiş. Gmail'imi kontrol edince bana ait olmayan mailler gördüm. Microaoft sitesinin dili başka bir dil olmuşken mailde Instagram üzerinde sahte hesap bile açılmış. 1 günde ayarlara girdiğimde hiçbir seçenek bulamadım bunu kontrol etmek için ne yapmam lazım bunun icin. Şunu da ekleyem hesapta önemli bilgi resim gibi hiçbir şey yok ancak birkaç şey vardı.