Microsoft hesabım çalındı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan user427696a
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 616
  • Etiketler Etiketler
    microsoft
Keşke formatında çözülebilecek bir şey olsaydı ama neyse yedeklemeyi yaparken antivirus bunları buldu bunlarla sizce bir alakası var mıdır?

Hocam siteye girerken gerçekten crackli bir VPN mi kullandınız? Eğer ilgili takibi Android cihazından yaptıysa telefonu direk teknik servise ver. Fabrika ROM yüklesinler.

Hocam siteye girerken gerçekten crackli bir VPN mi kullandınız? eğer ilgili takibi Android cihazından yaptıysa telefonu direk teknik servise ver. Fabrika ROM yüklesinler.

VPN oyunlar içinsiteye VPN kapalıyken girdim kapalı olsa da zararı olur mu ki?

Hepimizin bilgileri bu şekilde çalınıyor. Çalınan parolaları tekrar kullanmamalı ve 2 aşamalı doğrulamayı etkinleştirmeliyiz.

Yüksek ihtimalle adam hesaptan hala çıkmadı ve çıkarmanın yolunda bulamıyorum şifreyi değiştirdiğinde bir anda birden fazla yanlış giriş denemesi gördüm o kadar ben pek daha o maili kullanmayı düşünmüyorum.

VPN oyunlar içinsiteye VPN kapalıyken girdim kapalı olsa da zararı olur mu ki?

O zaman daha da kötü. Eğer virüs Android cihazına bulaşdıysa hard reset yetersiz kalabilir. Çünkü günümüzdeki virüsler Bootloader'a kadar sızabiliyor. Fakat bu durum rootlu cihazlar için geçerli. Eğer cihazınız rootlu değilse direk hard reset atın. Nasıl atacağınızı bilmiyorsanız hemen yardımcı olurum.

Müşteri hizmetlerine bildir.

VPN virüslü ise kapalı veya açık zararı olur.
Antibirus apksini zararlı buldu ve dediği gibi o mail cihazda zaten hiç yoktu telefona kod geldi diye girdim bence telefondan çalcak olsa cihazından mailler calardi

Garanti bozar mı?

Antibirus APK'sini zararlı buldu ve dediği gibi o mail cihazda zaten hiç yoktu telefona kod geldi diye girdim bence telefondan çalacak olsa cihazından mailler calardi.

Garanti bozar mı?

Hocam telefonunuzun garantisi devam mı ediyor?

Bu işlem galiba garanti götürmez.

Adam 1984 referansı bile vermiş . Bütün şifrelerini değiş ve hocalarımın önerdiği sıfırlamayı yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…