S Shog Becerikli Katılım 16 Mart 2026 Mesajlar 298 Beğeniler 55 21 Mayıs 2026 #1 Birden mail geldi hesabınıza giriş kodu diye. Birisi hesabıma girmeye çalıştı. Ne yapmalıyım?
kliibapz Yetkin Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 566 Çözümler 4 Beğeniler 323 21 Mayıs 2026 #2 Önce bu mail Microsoft'un kendisinden mi geliyor onu kontrol et. Daha sonra istersen iki faktörlü doğrulama açabilirsin.
Önce bu mail Microsoft'un kendisinden mi geliyor onu kontrol et. Daha sonra istersen iki faktörlü doğrulama açabilirsin.
Eagles Yetkin Hız Tutkunu Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 3.427 Makaleler 31 Çözümler 8 Beğeniler 4.514 Yer Kocaeli 21 Mayıs 2026 #3 Şifrenizi değiştirip iyi bir Authenticator uygulaması yükleyin. Benzeri başıma geldi, 2FA uygulamaları iyi koruma sağlıyor.
Şifrenizi değiştirip iyi bir Authenticator uygulaması yükleyin. Benzeri başıma geldi, 2FA uygulamaları iyi koruma sağlıyor.
sawyerford Üstün Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 1.228 Çözümler 7 Beğeniler 833 Yer 4 8 15 16 23 42 21 Mayıs 2026 #4 Microsoft hesabini sifresize gecir. En guvenlisi bu. Microsoft Authenticator ile sifresiz kullaniyorsun.
Microsoft hesabini sifresize gecir. En guvenlisi bu. Microsoft Authenticator ile sifresiz kullaniyorsun.
KS KS S Shog Becerikli Katılım 16 Mart 2026 Mesajlar 298 Beğeniler 55 21 Mayıs 2026 #5 Eagles dedi: Şifrenizi değiştirip iyi bir Authenticator uygulaması yükleyin. Benzeri başıma geldi, 2FA uygulamaları iyi koruma sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Şifremi değiştim. Hesabı kapat dedim. Eagles dedi: Şifrenizi değiştirip iyi bir Authenticator uygulaması yükleyin. Benzeri başıma geldi, 2FA uygulamaları iyi koruma sağlıyor. Genişletmek için tıkla... O nedir hocam?
Eagles dedi: Şifrenizi değiştirip iyi bir Authenticator uygulaması yükleyin. Benzeri başıma geldi, 2FA uygulamaları iyi koruma sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Şifremi değiştim. Hesabı kapat dedim. Eagles dedi: Şifrenizi değiştirip iyi bir Authenticator uygulaması yükleyin. Benzeri başıma geldi, 2FA uygulamaları iyi koruma sağlıyor. Genişletmek için tıkla... O nedir hocam?
Daffy Duck Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1.982 Çözümler 16 Beğeniler 1.265 Yer İstanbul 21 Mayıs 2026 #6 Önce mailin Microsoft'tan geldiğini dogrula. Sonra böyle bir şey yasama diye diyorum. Ardından aktif cihazlar kısmından bilinmedik cihaz varsa çıkar ve hesabında 2FA etkinlestir.
Önce mailin Microsoft'tan geldiğini dogrula. Sonra böyle bir şey yasama diye diyorum. Ardından aktif cihazlar kısmından bilinmedik cihaz varsa çıkar ve hesabında 2FA etkinlestir.
Eagles Yetkin Hız Tutkunu Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 3.427 Makaleler 31 Çözümler 8 Beğeniler 4.514 Yer Kocaeli 22 Mayıs 2026 #7 Shog dedi: Şifremi değiştim. Hesabı kapat dedim. O nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Ekstra güvenlik katmanı hocam. Sosyal medya, oyun hesapları, mail hesapları derken destekleyen her şeyde ekstra güvenlik önlemi sağlıyor. Artık günümüz standardı haline gelmeye başladı, önemli bir husus.
Shog dedi: Şifremi değiştim. Hesabı kapat dedim. O nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Ekstra güvenlik katmanı hocam. Sosyal medya, oyun hesapları, mail hesapları derken destekleyen her şeyde ekstra güvenlik önlemi sağlıyor. Artık günümüz standardı haline gelmeye başladı, önemli bir husus.