Microsoft hesabına yurt dışı girişler devam ediyor

Makaleler
1
Yer
SUBARU Corporaiton
Bundan öncede konu açmıştım ve Microsoft hesabıma Rusya'dan Brezilya'dan her yerden giriş yapılmaya çalışılmış, bazıları giriş yapmıştı. Şifremi değiştirdim iki aşamalı doğrulamayı açtım ama gene devam ediyorlar. Microsoft'dan mail gelmesi üzerine fark ettim bunu.

Bunu tam anlamadım giriş yapılmış mı?

Şifren kaç haneli ki? Eşitleme başarısız dediğine göre mailleri çekmeye çalışmış çekememiş.

Maalesef bildiğim üzere bundan kurtulmanın yolu yok. Benim Microsoft hesabımda yıllardır böyle maalesef. Neyse ki güçlü bir şifrem olduğu için erişemiyorlar. Sizin hesabınızada erişmeleri biraz zor çünkü iki adımlı doğrulama vs açık.

İfadeler: 409
Yakın zamanda crackli özellikle Xbox auth exe barındıran bir oyun indirdin mi? Birisinin datasına düşmüş ve o da yayınlamış ki adamlar da giriş yapmaya çalışıyor.

Mail adresini değiştirme gibi bir şey olsa kurtulur aslında ama o dediğimizde imkansız gibi bir şey.

cihazlarından birinin içinde olabilirler, ya da şifren gerçekten güçlü değil.

Cihazlarından birinin içinde olabilirler, ya da şifren gerçekten güçlü değil.

Bence trojan yedi ve data olarak kendisinin de hesabı illegal bir foruma düştü. Hesabı gören de girmeyi deniyordur.

Bence trojan yedi ve data olarak kendisinin de hesabı illegal bir foruma düştü. Hesabı gören de girmeyi deniyordur.
2019da Korsan oyunlar yüzünden yedim ben. O günden sonra 40 satırlık şifre ve 2 adımlı doğrulama ile hayatıma devam ediyorum her gün girmeye çalışıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…