Bundan öncede konu açmıştım ve Microsoft hesabıma Rusya'dan Brezilya'dan her yerden giriş yapılmaya çalışılmış, bazıları giriş yapmıştı. Şifremi değiştirdim iki aşamalı doğrulamayı açtım ama gene devam ediyorlar. Microsoft'dan mail gelmesi üzerine fark ettim bunu.
Maalesef bildiğim üzere bundan kurtulmanın yolu yok. Benim Microsoft hesabımda yıllardır böyle maalesef. Neyse ki güçlü bir şifrem olduğu için erişemiyorlar. Sizin hesabınızada erişmeleri biraz zor çünkü iki adımlı doğrulama vs açık.
Yakın zamanda crackli özellikle Xbox auth exe barındıran bir oyun indirdin mi? Birisinin datasına düşmüş ve o da yayınlamış ki adamlar da giriş yapmaya çalışıyor.
Maalesef bildiğim üzere bundan kurtulmanın yolu yok. Benim Microsoft hesabımda yıllardır böyle maalesef. Neyse ki güçlü bir şifrem olduğu için erişemiyorlar. Sizin hesabınızada erişmeleri biraz zor çünkü iki adımlı doğrulama vs açık.
Yakın zamanda crackli özellikle Xbox auth exe barındıran bir oyun indirdin mi? Birisinin datasına düşmüş ve o da yayınlamış ki adamlar da giriş yapmaya çalışıyor.
2019da Korsan oyunlar yüzünden yedim ben. O günden sonra 40 satırlık şifre ve 2 adımlı doğrulama ile hayatıma devam ediyorum her gün girmeye çalışıyorlar.