Selamlar. Xbox Şarj Kiti almıştım 1 sene önce İtopya üzerinden ve arızalandı. Garantiye göndermem lazım. İtopya bana Microsoft ile görüşün diyor ancak hiç bir şekilde iletişim adresi veremiyor. Orası ayrı rezillik. Neyse. Ben bu ürünü garantiye nasıl gönderebilirim? Telefon hattını aradım ancak Surface desteği var galiba sadece.
Detaylar
Kim cevapladı?Andrea Kimi Antonelli 61
Yetkin
Selam. Xbox şarj kiti almıştım 1 sene önce İtopya üzerinden ve arızalandı. Garantiye göndermem lazım. İtopya bana Microsoft ile görüşün diyor ancak hiçbir şekilde iletişim adresi veremiyor. Orası ayrı rezillik. Neyse. Ben bu ürünü garantiye nasıl gönderebilirim? Telefon hattını aradım ancak surface desteği var galiba sadece.
Kargolama şansınız var mı yoksa dükkan mı arıyorsunuz?
Kargolarım tabii.Kargolama şansınız var mı yoksa dükkan mı arıyorsunuz?
Andrea Kimi Antonelli 61
Yetkin
Xbox Support
Hocam burayla şuan görüşüyorum ve karşımda ki kişi bu ürün ömrünün sonuna gelmiş ve garantisi 1 yıl diyorBurayı inceleyebilirsiniz servis kaydı açmanız gerekiyor daha sonra ilerleyecek süreci size ileteceklerdirXbox Support
support.xbox.com
![]()
Andrea Kimi Antonelli 61
Yetkin
Hocam burayla şu an görüşüyorum ve karşımda ki kişi bu ürün ömrünün sonuna gelmiş ve garantisi 1 yıl diyorne salakça bir iş. Git yenisini al diyor bana. Ne alaka?
Garanti dışı işlemlere gidin hocam ücreti söylerler ucuz bir fiyat ise kabul edersiniz.
Dostum ürünü alırken zaten 2 yıl garantili değil mi bunlar? Ayrıca 1 senede ömrünü tamamlaması çok saçma değil mi? Onlara para ödeyip yine 1 yılın sonunda alacaksam tekrardan ne mantığı var ki?Garanti dışı işlemlere gidin hocam ücreti söylerler ucuz bir fiyat ise kabul edersiniz.
Burada bir yanlışlık var yani. Ben 3 yıl önce aldığım şarj edilebilir pili kullanıyorum Xbox'ta hâlâ.
Yasal olarak 2 yil garanti vermek zorundalar.
Andrea Kimi Antonelli 61
Yetkin
Dostum ürünü alırken zaten 2 yıl garantili değil mi bunlar? Ayrıca 1 senede ömrünü tamamlaması çok saçma değil mi? Onlara para ödeyip yine 1 yılın sonunda alacaksam tekrardan ne mantığı var ki?
Burada bir yanlışlık var yani. Ben 3 yıl önce aldığım şarj edilebilir pili kullanıyorum Xbox'ta hâlâ.
Şimdi bir kontrol ettiğimde evet ürün 2 yıl garantili gözüküyor.
Hocam burayla şu an görüşüyorum ve karşımda ki kişi bu ürün ömrünün sonuna gelmiş ve garantisi 1 yıl diyorne salakça bir iş. Git yenisini al diyor bana. Ne alaka?
0850 390 27 77 bu numara ile iletişime geçin hocam yardımcı olacaklardır.
Hocam numarayı arıyorum da bir türlü bağlanmıyor, bekleyin deniyor ve bir kaç dakika sonra kendi kendine kapanıyor.Şimdi bir kontrol ettiğimde evet ürün 2 yıl garantili gözüküyor.
0850 390 27 77 bu numara ile iletişime geçin hocam yardımcı olacaklardır.