hovarda Yetkin Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 862 Beğeniler 310 Yer Samsun 31 Ekim 2024 #1 Microsoft Store'den bir program aldım denemek amaçlı şimdi iade edemiyorum sipariş geçmişi sayfasında öyle bir yer bulamıyorum. Nerede bu yer
Microsoft Store'den bir program aldım denemek amaçlı şimdi iade edemiyorum sipariş geçmişi sayfasında öyle bir yer bulamıyorum. Nerede bu yer
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 31 Ekim 2024 #2 Xbox Support support.xbox.com Buradan Web'de kısmına basıp oraya girer misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS hovarda Yetkin Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 862 Beğeniler 310 Yer Samsun 31 Ekim 2024 #3 Oltran dedi: Xbox Support support.xbox.com Buradan Web'de kısmına basıp oraya girer misiniz? Genişletmek için tıkla... Yok çıkmıyor Türkiye destek ekibi de çevirim dışı. Tam umudu kesmişken buldum bu linkte çıktı. Xbox Support support.xbox.com Artı 0 Eksi
Oltran dedi: Xbox Support support.xbox.com Buradan Web'de kısmına basıp oraya girer misiniz? Genişletmek için tıkla... Yok çıkmıyor Türkiye destek ekibi de çevirim dışı. Tam umudu kesmişken buldum bu linkte çıktı. Xbox Support support.xbox.com