Microsoft mühendisi MacBook kullanıyor

O bu değilde kimse macOS'e tıklanan uygulamanın 5 sn. içinde açıldığını dile getirmiyor . Windows 10'da tak tak hıphızlı açılıyor. Salise bile sürmüyor.

O bu değilde kimse macOS'e tıklanan uygulamanın 5 sn. içinde açıldığını dile getirmiyor . Windows 10'da tak tak hıphızlı açılıyor. Salise bile sürmüyor.
Uygulamasina bagli, gundelik normal programlarda Windows'tan farkini ben gormedim, en azindan senin dedigin kadar uzun surmuyor.

Macintosh'a tüm Windows oyunlarının olduğu Steam ve Epic Games gelsin artık.

Uygulamasina bagli, gundelik normal programlarda Windows'tan farkini ben gormedim en azindan senin dedigin kadar uzun surmuyor.
Word, Safari, VS Code, Power Point, bazen Finder falan geç açılıyor yani. 5 sn. Anlamsızca o lagı da hissediyorum.
Bir de M3 işlemci kullanıyorum .

Satya Nadella da Mac kullansın tam olsun.
Word, Safari, VS Code, Power Point, bazen Finder falan geç açılıyor yani. 5 sn. Anlamsızca o lagı da hissediyorum.
Bir de M3 işlemci kullanıyorum .
Ben olsam Apple destek ile iletişime geçerdim.

NVIDIA son kullanıcı için ARM tabanlı masaüstü ve dizüstü işlemcisi ve anakartı çıkarsın da daha güçlü bilgisayarlarımız olsun artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…