Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
Windows tarafında da bu tür iyi cihazlar çıkıyor. Bu ayın başına kadar laptop olarak yıllardır sadece MacBook kullandım ama artık ihtiyaç duyacağım için oyun da oynatacak Zephyrus G16 modeli bir laptop daha aldım. Şimdi MacBook şirkette duruyor, sadece iş için kullanıyorum, kişisel kullanımda yeni cihaza geçtim. Memnun olmadığım fazla bir şey yok. Sadece oyun oynarken yüksek fan sesiyle ilgili biraz şikayetim var ama onun dışında ekran gayet iyi. 16" cihaz sadece 1.8 kg, RTX 4070 / 4090 seçenekleri de var.
Zephyrus G16'yı taşımak ne kadar mantıklı? Taşımaktan kasıt telefon gibi her yere götürmek.
2.2 kg MacBook Pro + Switch taşımak ne kadar mantıklıysa ondan bir tık daha mantıklı.Zephyrus G16'yı taşımak ne kadar mantıklı? Taşımaktan kasıt telefon gibi her yere götürmek.
Son düzenleme:
Ascendency
Yetkin
- Makaleler
- 2
Aldığın yanıtlara göre yaşadığın durum herkeste geçerli değil. Sorunu çözebileceklerini umuyorum.
- Makaleler
- 10
2.2 kg MacBook Pro + Switch taşımak ne kadar mantıklıysa ondan bir tık daha mantıklı.eskiden hem iş hem kişisel kullanım için MacBook taşıyordum, şimdi ondan biraz daha hafif ve oyunların da hepsini oynatabilecek başka bir laptop taşıyorum. Her yıl nisan ayında yaklaşık 3 hafta süren yurt dışı iş seyahatim oluyor ve pazartesi günü o maratonum tekrar başlayacak, diğer aylarda da birkaç defa gitmem gerekiyor. Eskiden hem MacBook Pro hem otelde ve yolculuk sırasında sıkılmamak için Switch taşıyordum. Bu defa sadece Zephyrus G16 ile gideceğim.
Normal bir iş insanı için MacBook daha mantıklı. Fark ettiyseniz yukarıda iş diye belirtmiştim.
Normal değil mi? Taşınabilirlik ve güç konusunda MacBook rakipsiz. İyi bir cihaz çıkarmayan diğer firmalar düşünmeli.
Hayır, benim alıntıladığım ilk mesajda iş diye belirtmedin.Normal bir iş insanı için MacBook daha mantıklı. Fark ettiyseniz yukarıda iş diye belirtmiştim.
Taşınabilirlik dersen daha hafifi var, güç dersen onda da daha güçlüleri var. Bence MacOS oyun ve program desteği genişliği haricinde çok daha iyi bir işletim sistemi ama burada konu işletim sistemi değil, cihazın kendisi.
- Makaleler
- 10
Hayır, benim alıntıladığım ilk mesajda iş diye belirtmedin.
Taşınabilirlik dersen daha hafifi var, güç dersen onda da daha güçlüleri var. Bence macOS oyun ve program desteği genişliği haricinde çok daha iyi bir işletim sistemi ama burada konu işletim sistemi değil, cihazın kendisi.
Katılıyorum. Ofis işlerinde genel anlamda daha iyi Mac.
Gerçekten yazılanları okumamak gibi bir problem var iki sosyalde de.
Hayır, benim alıntıladığım ilk mesajda iş diye belirtmedin.![]()
Maalesef var öyle bir şey.Gerçekten yazılanları okumamak gibi bir problem var iki sosyalde de.
- Makaleler
- 10
Maalesef var öyle bir şey.alıntıladığım ve cevap verdiğim şey daha önce yazdığın ilk mesaj ve önermen de yanlış. İş için daha iyi demek ile taşınabilirlik ve güç konusunda rakibi yok demek aynı şeyler değil. Hayatı boyunca bu aya kadar laptop kısmında sadece Apple kullanmış birine de başka markaları savundurtmak zorunda bırakmayın.
![]()
Nasıl diyorsanız öyledir tartışmaya girmeyeceğim.
Hiç tartışma amacım yok, sevmem de. Sadece o alıntıladığım mesajla ilgili aynı fikirde olmadığımı belirttim.