Hocam bilmeden konuşmayın Windows'un arkasın da Microsoft var bu şirket askerlere özel gözlükler satan şirket Linux'un eline 2 ekmek 1 kola verip eve gönderir.

Linux'u gelişimi Linux vakfı üzerinden oluyor ve Hitachi, Huawei, IBM, Intel, Microsoft, nec, Oracle, Qualcomm, Samsung ve VMware ile daha birçok kişi Linux'un gelişiminde katkı sağlıyor.
Linux bir de gpl lisanslı. Bu da onu tekelleştirmeyi zorlaştırır.

Hocam bilmeden konuşmayın Windows'un arkasın da Microsoft var bu şirket askerlere özel gözlükler satan şirket Linux'un eline 2 ekmek 1 kola verip eve gönderir.

Pek öyle olmaz diye düşünüyorum ama siz bilirsiniz. Linux tek bir kişinin malı değil.

Linux'u satın alamazsın. Linux bir işletim sistemi değil çekirdek. Bu çekirdeği isteyen herkes geliştirebilir ve tek bir kişi ile yürütülemez. Yani çok büyüttüğün MicroZort istese de alamaz.

Bu MacBook kullanma konusundaki yorumum ise kendi yaptıkları sisteminde çöp yığını olduklarının farkındalar. Bu yüzden MacBook kullanıyorlar ve MacBook üzerinden Windows'u geliştiriyorlar.

Yahu daha fazla konuşup rezil olma diye sohbeti kesiyorum, hâlâ devam ediyorsun. Parkın öte tarafında oynayabilirsin, Bay Bilmiş.

Resimdeki gizli mesajı kimse anlamamış. Herkes Microsoft çalışanları, Microsoft ürünleri kullanmıyor olarak anlamış ama gizli mesaj o değil.

Gizli mesaj bu: "Bakın, ben paranın ırzına geçtim. 6 haneli maaşım, birçok yerde de yatırımım var. Lüks bir dairede oturuyorum, deniz manzaralı ve plajlı, ağlayın. He he".