Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

asi_ninja

Uzman
Böyle bir hata almaktayım önemli bir şey mi ne yapmam gerekiyor. İnternette bir çözüm bulamadım, hata NVIDIA'nın son sürücüsünü indirdikten sonra başladı ve bu kodları verdi.

hata.webp

Dosya Ekleri

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bende Windows 11 ve NVIDIA App kullanıyorum ve aynı hatayı 5-10 gündür alıyorum. Sebebini ise bilmiyorum. Bilen varsa yazabilir mi?

Sanırım bendeki hatanın kaynaklanma sebebi HyperX NGenuity uygulaması, siz de bu uygulamayı kullanıyor musunuz? Bu uygulamayı silip driverları yeniden kurmayı deneyeceğim hata çözülürse bildiririm.

Sanırım bendeki hatanın kaynaklanma sebebi HyperX NGenuity uygulaması, sizde bu uygulamayı kullanıyor musunuz? Bu uygulamayı silip driverları yeniden kurmayı deneyeceğim hata çözülürse bildiririm.

HyperX'in uygulamasını silip yeniden yüklediğimde benim sorunum kayboldu.
Bende Windows 11 ve NVIDIA App kullanıyorum ve aynı hatayı 5-10 gündür alıyorum. Sebebini ise bilmiyorum. Bilen varsa yazabilir mi?

Sanırım bendeki hatanın kaynaklanma sebebi HyperX NGenuity uygulaması, siz de bu uygulamayı kullanıyor musunuz? Bu uygulamayı silip driverları yeniden kurmayı deneyeceğim hata çözülürse bildiririm.

Sanırım bendeki hatanın kaynaklanma sebebi HyperX NGenuity uygulaması, sizde bu uygulamayı kullanıyor musunuz? Bu uygulamayı silip driverları yeniden kurmayı deneyeceğim hata çözülürse bildiririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

O uygulama bende de yüklü ve son zamanlarda ayarları kendi ayarlıyor yani saçmalıyor uygulama.