Çözüldü Microsoft Office nasıl bedava kullanabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
R

Ranton Kouga

Ziyaretçi
Cidden çok ihtiyacım var. LibreOffice kullanıyordum ama işlevsiz geliyor. Nereden indirebilirim?

İndirir indirmez hemen virüs uyarısı yedim.
False-positive. Bu yöntem açık kaynaklı bir yöntem. Hatta MassGrave güvenemeyenler için Windows'u manuel olarak etkinleştirme yollarını paylaşıyor. Yıllarca birçok kişi tarafından kullanıldı. Ben de kullandım. Merak etmeyin, pozitif sonuç almasının sebebi sistem dosyalarına müdahale etmesi. Aslında yaptığı en ufak bir zararlı davranış yok, kendi bağladığı sunucusu bile yok. Sadece Windows'u kandırarak dijital bir lisansınız var mış gibi gösteriyor.

Microsoft istese bunları engeller ancak Enterprise alanından ve reklamlardan yeterince para kazandıkları için umursamıyorlar pek.

Ne diyeceğimi bilemedim. Teşekkür ederim detaylı anlattığınız için çözümü size vereceğim.

Zamanında bu siteden Office 2016 için lisans aldım yıllardır kullanıyorum sorun yaşamadım. İlk baş acemilik ile etkinleştirme işlemini yapamadım, Anydesk ile bağlanıp hallettiler. Kaçıncıya format atıyorum sorun yaşamadım henüz.

Windows'u da bu link üzerinden almış olduğum lisans ile kullanıyorum.

Ranton Kouga, sorunuza verilen bir cevabı çözüm olarak işaretlemişsiniz, gerekirse bu seçimi değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…