Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Microsoft Activation Scripts'te Ohook yöntemini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. En ufak bir problem yaşamazsınız. Microsoft hesabı bağlıysa aynı şekilde bir problem çıkartmaz.

Dikkat edin Ohook yöntemini kullanacaksınız. Diğer yöntemler Windows'u etkinleştirmek için. @Silinen üye
İndirir indirmez hemen virüs uyarısı yedim.

İndirir indirmez hemen virüs uyarısı yedim.
False-positive. Bu yöntem açık kaynaklı bir yöntem. Hatta MassGrave güvenemeyenler için Windows'u manuel olarak etkinleştirme yollarını paylaşıyor. Yıllarca birçok kişi tarafından kullanıldı. Ben de kullandım. Merak etmeyin, pozitif sonuç almasının sebebi sistem dosyalarına müdahale etmesi. Aslında yaptığı en ufak bir zararlı davranış yok, kendi bağladığı sunucusu bile yok. Sadece Windows'u kandırarak dijital bir lisansınız var mış gibi gösteriyor.

Microsoft istese bunları engeller ancak Enterprise alanından ve reklamlardan yeterince para kazandıkları için umursamıyorlar pek.

False-positive. Bu yöntem açık kaynaklı bir yöntem. Hatta massgrave güvenemeyenler için Windows'u manuel olarak etkinleştirme yollarını paylaşıyor. Yıllarca birçok kişi tarafından kullanıldı. Ben de kullandım. Merak etmeyin, pozitif sonuç almasının sebebi sistem dosyalarına müdahale etmesi. Aslında yaptığı en ufak bir zararlı davranış yok, kendi bağladığı sunucusu bile yok. Sadece Windows'u kandırarak dijital bir lisansınız var mış gibi gösteriyor.

Microsoft istese bunları engeller ancak Enterprise alanından ve reklamlardan yeterince para kazandıkları için umursamıyorlar pek.

Ne diyeceğimi bilemedim. Teşekkür ederim detaylı anlattığınız için çözümü size vereceğim.

Ranton Kouga, sorunuza verilen bir cevabı çözüm olarak işaretlemişsiniz, gerekirse bu seçimi değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz.