R
Ranton Kouga
Ziyaretçi
Cidden çok ihtiyacım var. LibreOffice kullanıyordum ama işlevsiz geliyor. Nereden indirebilirim?
Cidden çok ihtiyacım var. LibreOffice kullanıyordum ama işlevsiz geliyor. Nereden indirebilirim?
YouTube'da birkaç video var zamanında oradan bakarak indirmiştim. Güvenilir mi bilmiyorum ama.
Tarayıcı dışında öneriniz yok mu?Tarayıcıdan Office 365'e girerseniz ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Ayrıca üniversite öğrencisiyseniz bedava kullanabilirsiniz.
Lise öğrencisiyim. Korsanı bilemedim şimdi.Öğrenci iseniz öğrenci mailiniz ile ücretsiz kullanabilirsiniz değilseniz itemsatış vb. sitelerden ₺20-₺30 gibi uygun fiyatlara hesap satın alarak kullanabilirsiniz. Son çare ise korsan sitelerden ücretsiz indirebilirsiniz.
Onu 2 kere denedim. Artık olmuyor nedense.
Tarayıcı dışında öneriniz yok mu?
Zaten korsan indirsem buraya bile sormam.Korsan indirtmeyin indirmeyin neden boş boşuna bilgisayarina virüs indirip başkasını kullanmasına bilgilerini calmasina izin verdiriyorsunuz bilgisayar ucuz bir şey değil.
GitHub'da etkinleştirmeye yarayan bir tane araç var, kendi Windows'umu öyle etkinleştirdim.
Bu linkteki araç ile Office programlarını da etkinleştirebiliyorsunuz sanırım.