Metaxa
Çalışkan
Günlük kullanım için Word, Excel, Powerpoint vs. yani Office uygulamalarının keyini arıyorum. Bu ürün alınır mı veya başka ne tavsiye edersiniz? Office 2021 Pro Plus 320 TL.
Günlük kullanım için Word, Excel, PowerPoint vs. yani Office uygulamalarının keyini arıyorum. Bu ürün alınır mı? Veya başka ne tavsiye edersiniz? Office 2021 Pro Plus 320 TL.
Bununla uğraşmak istemiyorum.Key ile uğraşmana gerek yok. Office'in uygulamasını indirdikten sonra Microsoft-Activation-Scripts üzerinden ücretsiz ve sınırsız erişim sağlayabilirsin
Tabii senin bileceğin iş ama uğraşılacak bir durum değil, PowerShell üzerinden hallediyorsun her şeyi. İyi satın almalar...
Tabii senin bileceğin iş ama uğraşılacak bir durum değil, PowerShell üzerinden hallediyorsun her şeyi. İyi satın almalar...
Yorumlarını kontrol et satın al.
Bu arkadaşın önerisi daha mantıklı, para vererek aldığın lisansla bunun tek farkı ücret.Key ile uğraşmana gerek yok. Office'in uygulamasını indirdikten sonra Microsoft-Activation-Scripts üzerinden ücretsiz ve sınırsız erişim sağlayabilirsin.