Online özelliklere ihtiyacım yok. Her şey bilgisayarımda. Kafama takılan tek şey dosya sistemi modern Office sürümleri gibi .docx olsa da modern bir sürüm ile yapılmış dosyaları 2007 ile açınca sorun olup olmayacağı. Office 2007'nin arayüzü hem çok hoşuma gidiyor hem de zamanında gayet fazla kullandığım için arayüzüne alışkınım.

Neden kullanılmasın ki? Dosyaların ileriye dönük uyumlu olması lazım. Çok sorun çıkarmaz. Çıkarırsa LibreOffice gibi bir ücretsiz alternatifi sonra denersiniz.

Office 2010 ve üstü ile arasında ciddi format farkı var. Uyumluluk sorunları yaşarsın. Onun yerine OnlyOffice Desktop kullanmanı tavsiye ederim.

Online özelliklere ihtiyacım yok. Her şey bilgisayarımda. Kafama takılan tek şey dosya sistemi modern Office sürümleri gibi. Docx olsa da modern bir sürüm ile yapılmış dosyaları 2007 ile açınca sorun olup olmayacağı. Office 2007'nin arayüzü hem çok hoşuma gidiyor hem de zamanında gayet fazla kullandığım için arayüzüne alışkınım.

Bildiğim kadarıyla Windows 10 ve Windows 11, Office 16 altı desteklemiyor.
Windows 11 Office 19/21.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir ara Windows 11'e 2013 yüklemiştim. Sonra gereksiz geldi, LTSC 2024 sürümünü kurdum bedava.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden kullanılmasın ki? Dosyaların ileriye dönük uyumlu olması lazım. Çok sorun çıkarmaz. Çıkarırsa LibreOffice gibi bir ücretsiz alternatifi sonra denersiniz.
Libre Office çok kötü. 2024 yazında kullanmam gerekti, neyse ki ögrenci mailim vardı da durumu kurtardım. Uyumsuzluk hat safhadaydı.

Office 2010 ve üstü ile arasında ciddi format farkı var. Uyumluluk sorunları yaşarsın. Onun yerine OnlyOffice Desktop kullanmanı tavsiye ederim.
Açık kaynak mı?

Ben Libre kullanıyorum. Başta alışamadım ama sonra tamam dedim, benim işlerimi eksiksiz görüyor. İş derken basit okul işleri.

Geçenlerde Libre Office ile bir rapor yazdım. Dosyayı Libre Office'in kendi uzantısıyla kaydedince (.odf veya .odt olması lazım) dosya Microsoft Office kullanan diğer bilgisayarlarda bozuldu. Libre Office ile .docx ve .doc olarak kaydetmeyi de denedim ancak yine sorun oldu. Office 2007 yükleyip aynı raporu onda yazınca sorun falan kalmadı. Sanırım ben bir yerde patlayana kadar 2007 kullanmaya devam edeceğim. Baktım güncel bir şey gerekiyor Office Online üzerinden hallederim.