Ürün desteği bittikten sonra bir süre daha güvenlik güncellemesi alır. Sonra EOL olur. Ancak bu bi süre daha sürer. Daha 2016 ların 365 mail desteği yeni bitti daha 2019 bitecek 2021 bitecek çok zaman var.

Güvenlik takıntım var hocam maalesef. Mesela bir ara PDF'den kaynaklı virüs olayları doğmuştu. İste nedeni güncel olmamasindan falan kaynaklıymış galiba tam net bilmiyorum.

Microsoft Office'den bahsediyoruz. Zero day açığı olsa da seni kim hedef alsın biraz sal düşünme bu kadar boş ver. Ya da 2024 satın al sen bilirsin :)

Niye sorun olsun ki, kullanın gitsin. Güvenlik ile alakalı endişeniz var ise kaspersky vb. programlar var siz daha programı çalıştırmadan patlatıyor.

Office 2007 kullanıyordum yaklaşık 2 ay önce falan gayet de iyiydi yani.

Geçtiğimiz sene Office 2021 almıştım Trendyol'dan. Fakat sanırım 2026'da desteği kesilecekmiş. Gene de kullanilir mi? Sorun olur mu herhangi bir?
Bence kullanılır birçok yerde 2016 kullanıyorlar. Ben Ltsc 2024 plus kullanıyorum bedava. Sadece 6 ayda bir sıkıntı çıkıyor

Kullanılır. Ancak 2024 sürümünü ne geçmenizi tavsiye ederim. Office sürümlerinde genişletilmiş destek yok, çıkışından 5 sene sonra destek süresi doluyor. Bu daha çok insanları abonelik modeline yöneltmek için yapılıyor.

Neyse ki işe girdiğimde bana kurumsal lisanslı Microsoft 365 vermişlerdi. Excel, Word ve diğer Office uygulamaları sürekli güncelleme alarak sorunsuz çalışıyor. Evde de aynı kurumsal maille girip Excel’de ya da Word’de ne işim varsa yıllardır arkama bakmadan hallediyorum. Büyük rahatlıkmış. 😁

Neyse ki işe girdiğimde bana kurumsal lisanslı Microsoft 365 vermişlerdi. Excel, Word ve diğer Office uygulamaları sürekli güncelleme alarak sorunsuz çalışıyor. Evde de aynı kurumsal maille girip Excel'de ya da Word'de ne işim varsa yıllardır arkama bakmadan hallediyorum. Büyük rahatlıkmış. 😁

Ben de hem kişisel hesap var hem de üniversitenin verdiği kurumsal hesap var hocam fakat işte güncel kalmayı hep tercih ediyorum. Bu işletim sistemi de olabilir, ücretli bir program da.