Bilmiyorum Windows 10'a 2022'nin ortasından geçtiğimden beri hep Microsoft Edge kullanıyorum.
Pek bir şey gelmiyor ben de bunları seçtim nasıl olmuş? @AMG GOAT @TırcıDerler @5659
Son düzenleme:
Çilekli yoğurtu çıkart. Normal yoğurt al. 1 tane yeter. Sonra çikolatayı kaldır. Coca-Cola al. Mis.Bilmiyorum Windows 10'a 2022'nin ortasından geçtiğimden beri hep Microsoft Edge kullanıyorum.
Pek bir şey gelmiyor ben de bunları seçtim nasıl olmuş? @AMG GOAT @TırcıDerler @5659
Eki Görüntüle 35431
Çilekli yoğurtu çıkart. Normal yoğurt al. 1 tane yeter. Sonra çikolatayı kaldır. Coca-Cola al. Mis.
Güzel olmuş ben de biriktirip bu eGift Kart'tan satın alacağım.
Sepet için mi dediniz? 250 TL'ye pek bir şey gelmesede yine de cips filan keyif yaparız.
Merhaba dostum. Sms email çek görüntüsü içeren pdf var. O kodla mı alışveriş yapmıştınız?CarrefourSA'dan dönüyorum. Rewards'tan aldığım 250 TL'lik çekle alışveriş yaptım. Dikkat edin internet sitesinde geçerli değil. Sadece mağazada.
Evet. Carrefoursa hesabı açmıştım, sana müşteri kartı oluşturuyor sanal şekilde. Lazım olur mu bilmiyorum sen aç yoksa,sonra gerekli olursa kasada kalma öyle.Merhaba dostum. Sms email çek görüntüsü içeren pdf var. O kodla mı alışveriş yapmıştınız?