Microsoft Store "0x8007003B" hatası

2242

Üstün
Denediğim şeyler bunlar. Microsoft Store sıfırladım. Xbox sıfırladım. SFC /scannow yaptım.

Bazı forumlarda insanların denediği yöntemleri buldum. Çoğu kişi sorunu çözmüş, çözümler için bir liste oluşturuyorum.​

1-) başlat çubuğuna "wsreset" yaz. çalıştır otomatik repair başlayacaktır.

2-) başlat çubuğuna "sistem" yaz. açılan pencerede soldaki menüden uygulamalar -> Yüklü uygulamalar -> Microsoft store'un yanında üç noktaya tıkla gelişmiş seçenekler -> onar seçeneğine ardından reset seçeneğine tıkla

3-) başlat çubuğuna cmd yaz yönetici olarak çalıştır "sfc /cannow" yaz verify etmesini bekle

4-) başlat çubuğuna Windows powershell yaz Run as administrator -> "DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth" yaz.

5-) powershell 7 kullanabilirsin. bunu için öncelikle powershell 7 yüklemen gerekiyor. istersen internetten aratıp indir ama daha kısa yol olarak cmd penceresine "winget install --id Microsoft.PowerShell --source winget" yazabilirsin yükleme başlayacaktır.

Yükleme bittikten sonra başlat çubuğuna powershell 7 yazıp yönetici olarak çalıştır -> "Get-AppXPackage WindowsStore -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "[imath]([/imath]_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}" kodunu buraya yapıştır(ctrl + v işe yaramazsa pencere çubuğundan sağ tuş -> edit -> paste seçeneğini kullan)
sonra şu kodu yapıştır -> "Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "[imath]([/imath]_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…