fordark

Yetkin
E-postama şu e-postadan tek kullanımlık kod geliyor ben uyuduğum vakitlerde: [email protected]

Bu resmi e-posta mı? Şifremi değiştirmeme rağmen hala giriş yapmayı deniyorlar mı demek bu?

Gelen e-posta şu:
Microsoft hesabınızla kullanılacak tek kullanımlık kod isteğinizi aldık.

Tek kullanımlık kodunuz: ######

Bu kodu yalnızca resmi bir web sitesine veya uygulamaya girin. Bu kodu hiç kimseyle paylaşmayın. Resmi bir platform dışında sizden asla bu bilgi istenmeyecektir.

Teşekkürler,
Microsoft hesap ekibi
Gizlilik Bildirimi: https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=521839
Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052

Ddeğiştiriyorum ama yine buluyorlar bir şekilde.

Çok sıkıntılı bir durum: Brezilya, eru, uruguay gibi yerlerden girmeye çalışıyorlar günde 10 defadan fazla...

Mail değiştirebiliyorsanız değiştirin bana da yaptılar aynısını Instagram hesabıma girdiler kripto içerikleri paylaşıyorlardı.

Değiştiriyorum ama yine buluyorlar bir şekilde.

Hocam geç döndüğüm için kusura bakmayın aklıma şimdi geldi Microsoft'ta şifresiz giriş özelliği vardı. Sorunun sebebi bu. Ama bununda tek çözümü maili değiştirmekti galiba.

1735984773309.webp

Mail değiştirebiliyorsanız değiştirin bana da yaptılar aynısını Instagram hesabıma girdiler kripto içerikleri paylaşıyorlardı.

Hocam geç döndüğüm için kusura bakmayın aklıma şimdi geldi Microsoft'ta şifresiz giriş özelliği vardı. Sorunun sebebi bu. Ama bununda tek çözümü maili değiştirmekti galiba.

Eki Görüntüle 112423

Takma isimli bir mail oluşturma seçeneği vardı ona tıkladım. Çok karışık bir e-posta adresi yazdım. Gerçek e-posta adresimle giriş yapabilme özelliğini kaldırdım. Artık sadece takma isimli e-postamla giriş yapılacağı için muhtemelen sorun çözülmüş olacak. Eğer 3-4 gün yine sorun çözülmezse şifresiz (2FA) aktifleştirmeyi düşünüyorum. Çok teşekkür ediyorum hepinize.