XBOX Microsoft Store hesabına girilmeye mi çalışılıyor?

fordark

Yetkin
E-postama şu e-postadan tek kullanımlık kod geliyor ben uyuduğum vakitlerde: account-security-noreply@accountprotection.microsoft.com

Bu resmi e-posta mı? Şifremi değiştirmeme rağmen hala giriş yapmayı deniyorlar mı demek bu?

Gelen e-posta şu:

Evet gerçek mail bu. Şifrenizi değiştirebilirsiniz.

Birisi girmeye çalışıyor sizin mail adresinizden şifremi unttum diyor ve oradanda kod gönderiyor.

Ddeğiştiriyorum ama yine buluyorlar bir şekilde.

Çok sıkıntılı bir durum: Brezilya, eru, uruguay gibi yerlerden girmeye çalışıyorlar günde 10 defadan fazla...

Mail değiştirebiliyorsanız değiştirin bana da yaptılar aynısını Instagram hesabıma girdiler kripto içerikleri paylaşıyorlardı.

Değiştiriyorum ama yine buluyorlar bir şekilde.

Hocam geç döndüğüm için kusura bakmayın aklıma şimdi geldi Microsoft'ta şifresiz giriş özelliği vardı. Sorunun sebebi bu. Ama bununda tek çözümü maili değiştirmekti galiba.

Mail değiştirebiliyorsanız değiştirin bana da yaptılar aynısını Instagram hesabıma girdiler kripto içerikleri paylaşıyorlardı.

Takma isimli bir mail oluşturma seçeneği vardı ona tıkladım. Çok karışık bir e-posta adresi yazdım. Gerçek e-posta adresimle giriş yapabilme özelliğini kaldırdım. Artık sadece takma isimli e-postamla giriş yapılacağı için muhtemelen sorun çözülmüş olacak. Eğer 3-4 gün yine sorun çözülmezse şifresiz (2FA) aktifleştirmeyi düşünüyorum. Çok teşekkür ediyorum hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…