Çözüldü Microsoft Store nasıl onarılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Helox

Üstün
Makaleler
1
Yer
Tensura
Bir oyun yüklemeye çalıştığımda fotoğraftaki gibi kalıyor ve düzelmiyor.

Windows 10 LTSC 2021 kullanıyorum bu yüzden Microsoft Store'u linkteki yöntem ile yükledim.

Xbox uygulamasını yükleyip açmayı denediğimde de 0x80070057 kodlu hatayı alıyordum.

Çözüm
Windows updateleri yaptınız mı?

KB5051974 dışındaki güncellemeleri yaptım. Onu da yapamıyorum çünkü Defender olmadığı için hata veriyor.

Sorun Edge WebView2 yüklenmemesinden kaynaklıydı. Manuel şekilde de yükleyemiyordum dosyalar bozulmuş yüksek ihtimalle. Denetim masasında da gözükmüyordu, format atınca WebView2 geri geldi ve Microsoft Store düzeldi.
Hata kodunu oyun indirirken almıyorum, Xbox uygulamasını açmaya çalıştığımda direkt o hatayı veriyor.

1. Ana ekranın sol alt köşesinde başlangıç düğmesine sağ tıklayın ve ardından Windows PowerShell (yönetici)'yi seçin.
  2. yönetici: Windows PowerShell ekranında aşağıdaki komutu yazın ve enter'a basın:
    get-appxpackage gamingservices -allusers | remove-appxpackage -allusers
  3. uygulamayı tekrar yükle. Bunu deneyin derim.

Bunu da denedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…