Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Helox

Üstün
Makaleler
1
Yer
Tensura
Bir oyun yüklemeye çalıştığımda fotoğraftaki gibi kalıyor ve düzelmiyor.

1739722343282.webp

Windows 10 LTSC 2021 kullanıyorum bu yüzden Microsoft Store'u linkteki yöntem ile yükledim.

Xbox uygulamasını yükleyip açmayı denediğimde de 0x80070057 kodlu hatayı alıyordum.

Çözüm
Windows updateleri yaptınız mı?

KB5051974 dışındaki güncellemeleri yaptım. Onu da yapamıyorum çünkü Defender olmadığı için hata veriyor.

Sorun Edge WebView2 yüklenmemesinden kaynaklıydı. Manuel şekilde de yükleyemiyordum dosyalar bozulmuş yüksek ihtimalle. Denetim masasında da gözükmüyordu, format atınca WebView2 geri geldi ve Microsoft Store düzeldi.
Windows updateleri yaptınız mı?

KB5051974 dışındaki güncellemeleri yaptım. Onu da yapamıyorum çünkü Defender olmadığı için hata veriyor.

Sorun Edge WebView2 yüklenmemesinden kaynaklıydı. Manuel şekilde de yükleyemiyordum dosyalar bozulmuş yüksek ihtimalle. Denetim masasında da gözükmüyordu, format atınca WebView2 geri geldi ve Microsoft Store düzeldi.

Son düzenleme:
Çözüm

Hocam sorunu yaşamadan önce Edge'yi silmiştim ondan sonra girmemişti vallahi helal olsun hiçbir yerde göremedim sizin yaptığınızı keşke zamanında yapsaydım :(