DeadlyMania7 57 Bilgin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.067 Çözümler 35 Beğeniler 6.386 Yer Cehennemin dibi 6 Mayıs 2026 #1 Tüm programları indiren wsreset -i komutundan bahsetmiyorum. Sadece Microsoft Store'u kuran bir komut vardı ama kaybettim. Silme komutu var kurma komutu yok elimde. Kurma kodunu bilen var mı? Silme komutu: Get-AppxPackage windowsstore | Remove-AppxPackage
Tüm programları indiren wsreset -i komutundan bahsetmiyorum. Sadece Microsoft Store'u kuran bir komut vardı ama kaybettim. Silme komutu var kurma komutu yok elimde. Kurma kodunu bilen var mı? Silme komutu: Get-AppxPackage windowsstore | Remove-AppxPackage
Myers 57 Üstün Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 578 Çözümler 5 Beğeniler 393 6 Mayıs 2026 #2 Get-AppxPackage -allusers Microsoft.WindowsStore | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppxManifest.xml"} Copilot'a sorup aldım kodu umarım çalışır.
Get-AppxPackage -allusers Microsoft.WindowsStore | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppxManifest.xml"} Copilot'a sorup aldım kodu umarım çalışır.
H Hesenoff044 Uzman Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 398 Çözümler 2 Beğeniler 114 12 Mayıs 2026 #3 Merhaba. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "wsreset -i"yazıp enter düğmesini basın. Kendisi kurulacak.
Merhaba. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "wsreset -i"yazıp enter düğmesini basın. Kendisi kurulacak.
KS KS DeadlyMania7 57 Bilgin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.067 Çözümler 35 Beğeniler 6.386 Yer Cehennemin dibi 12 Mayıs 2026 #4 Hesenoff044 dedi: Merhaba. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "wsreset -i"yazıp enter düğmesini basın. Kendisi kurulacak. Genişletmek için tıkla... DeadlyMania7 dedi: Tüm programları indiren wsreset -i komutundan bahsetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Burada bahsettim konunun ilk giriş cümlesi olarak. Ayrıyeten web sitesinden sadece Store indirilebiliyormuş.
Hesenoff044 dedi: Merhaba. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "wsreset -i"yazıp enter düğmesini basın. Kendisi kurulacak. Genişletmek için tıkla... DeadlyMania7 dedi: Tüm programları indiren wsreset -i komutundan bahsetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Burada bahsettim konunun ilk giriş cümlesi olarak. Ayrıyeten web sitesinden sadece Store indirilebiliyormuş.
H Hesenoff044 Uzman Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 398 Çözümler 2 Beğeniler 114 21 Mayıs 2026 #5 DeadlyMania7 dedi: Burada bahsettim konunun ilk giriş cümlesi olarak. Ayrıyeten web sitesinden sadece Store indirilebiliyormuş. Genişletmek için tıkla... Farkı yok, ister web sitesinden ister de komut ile mağaza uygulaması yüklenebilir.
DeadlyMania7 dedi: Burada bahsettim konunun ilk giriş cümlesi olarak. Ayrıyeten web sitesinden sadece Store indirilebiliyormuş. Genişletmek için tıkla... Farkı yok, ister web sitesinden ister de komut ile mağaza uygulaması yüklenebilir.