Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.841 Çözümler 35 Beğeniler 6.250 Yer Cehennemin dibi 6 Mayıs 2026 #1 Tüm programları indiren wsreset -i komutundan bahsetmiyorum. Sadece Microsoft Store'u kuran bir komut vardı ama kaybettim. Silme komutu var kurma komutu yok elimde. Kurma kodunu bilen var mı? Silme komutu: Get-AppxPackage windowsstore | Remove-AppxPackage
Tüm programları indiren wsreset -i komutundan bahsetmiyorum. Sadece Microsoft Store'u kuran bir komut vardı ama kaybettim. Silme komutu var kurma komutu yok elimde. Kurma kodunu bilen var mı? Silme komutu: Get-AppxPackage windowsstore | Remove-AppxPackage
Myers Yetkin Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 560 Çözümler 5 Beğeniler 371 6 Mayıs 2026 #2 Get-AppxPackage -allusers Microsoft.WindowsStore | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppxManifest.xml"} Copilot'a sorup aldım kodu umarım çalışır.
Get-AppxPackage -allusers Microsoft.WindowsStore | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppxManifest.xml"} Copilot'a sorup aldım kodu umarım çalışır.
H Hesenoff044 Uzman Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 398 Çözümler 2 Beğeniler 114 12 Mayıs 2026 #3 Merhaba. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "wsreset -i"yazıp enter düğmesini basın. Kendisi kurulacak.
Merhaba. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "wsreset -i"yazıp enter düğmesini basın. Kendisi kurulacak.
KS KS Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.841 Çözümler 35 Beğeniler 6.250 Yer Cehennemin dibi 12 Mayıs 2026 #4 Hesenoff044 dedi: Merhaba. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "wsreset -i"yazıp enter düğmesini basın. Kendisi kurulacak. Genişletmek için tıkla... Koneko Toujou dedi: Tüm programları indiren wsreset -i komutundan bahsetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Burada bahsettim konunun ilk giriş cümlesi olarak. Ayrıyeten web sitesinden sadece Store indirilebiliyormuş.
Hesenoff044 dedi: Merhaba. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "wsreset -i"yazıp enter düğmesini basın. Kendisi kurulacak. Genişletmek için tıkla... Koneko Toujou dedi: Tüm programları indiren wsreset -i komutundan bahsetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Burada bahsettim konunun ilk giriş cümlesi olarak. Ayrıyeten web sitesinden sadece Store indirilebiliyormuş.
H Hesenoff044 Uzman Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 398 Çözümler 2 Beğeniler 114 21 Mayıs 2026 #5 Koneko Toujou dedi: Burada bahsettim konunun ilk giriş cümlesi olarak. Ayrıyeten web sitesinden sadece Store indirilebiliyormuş. Genişletmek için tıkla... Farkı yok, ister web sitesinden ister de komut ile mağaza uygulaması yüklenebilir.
Koneko Toujou dedi: Burada bahsettim konunun ilk giriş cümlesi olarak. Ayrıyeten web sitesinden sadece Store indirilebiliyormuş. Genişletmek için tıkla... Farkı yok, ister web sitesinden ister de komut ile mağaza uygulaması yüklenebilir.