Iorweth Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.624 Çözümler 5 Beğeniler 1.711 12 Temmuz 2025 #1 Microsoft Store üzerinden Fallout 4 satın aldım. Kurmuş olduğum modlar sonrası oyun açılmadı ve silip tekrar yüklemek istedim. Şimdi de ekran burada takılı kalıyor ve yüklemeyi yapacağım dizini açılmıyor. Ne yapsam olmadı. Yardımcı olur musunuz?
Microsoft Store üzerinden Fallout 4 satın aldım. Kurmuş olduğum modlar sonrası oyun açılmadı ve silip tekrar yüklemek istedim. Şimdi de ekran burada takılı kalıyor ve yüklemeyi yapacağım dizini açılmıyor. Ne yapsam olmadı. Yardımcı olur musunuz?
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.596 12 Temmuz 2025 #2 Uygulama ayarlarını sıfırlamayı, Microsoft Store'u onarmayı vb denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Iorweth Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.624 Çözümler 5 Beğeniler 1.711 12 Temmuz 2025 #3 Oltran dedi: Uygulama ayarlarını sıfırlamayı, Microsoft Store'u onarmayı vb denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim, olmadı maalesef. Güncelleme: bu sefer dosya dizini açıldı fakat yüklenme işleminde hata verdi: "Bizim tarafımızda bir sorun oluştu". Son düzenleme: 12 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
Oltran dedi: Uygulama ayarlarını sıfırlamayı, Microsoft Store'u onarmayı vb denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim, olmadı maalesef. Güncelleme: bu sefer dosya dizini açıldı fakat yüklenme işleminde hata verdi: "Bizim tarafımızda bir sorun oluştu".