Oltran

Üstün
Makaleler
11
Selam,
Microsoft Store'da olan ve Minecraft benzeri olan hatta klonu bile olabilir. Bu tarz oyunlar arıyorum. Lütfen Survivalcraft önermeyin kontrolleri kötü. Ücretli veya ücretsiz fark etmez ancak ücretli olacaksa da çok pahalı olmasın mümkünse. (:

Selam,
Microsoft Store'da olan ve Minecraft benzeri olan hatta klonu bile olabilir. Bu tarz oyunlar arıyorum. Lütfen survivalcraft önermeyin kontrolleri kötü. Ücretli veya ücretsiz fark etmez ancak ücretli olacaksa da çok pahalı olmasın mümkünse. (:

Niye Microsoft Store'den alıyorsun? Ayrıca GameSatış tarzı yerlerde 25 TL sınırsız Xbox hesapları satılıyor, al bir tane oyna oradan dilediğin kadar.

Niye Microsoft Store'den alıyorsun? Ayrıca GameSatış tarzı yerlerde 25 TL sınırsız Xbox hesapları satılıyor, al bir tane oyna oradan dilediğin kadar.
Hocam siz konuyu okuduğunuza emin misiniz? Zira bu konudaki kimsenin konuyu okuduğunu düşünmüyorum da size diyeyim dedim.
Microsoft Store'da amatör oyunlar bulunuyor bu da hoşuma gidiyor bazen Survivalcraft gibi.
Ayrıca ben Minecraft istemiyorum, ben de mevcut zaten ben benzeri oyunlar istiyorum bkz Survivalcraft.

Hocam siz konuyu okuduğunuza emin misiniz? Zira bu konudaki kimsenin konuyu okuduğunu düşünmüyorum da size diyeyim dedim.
Microsoft Store'da amatör oyunlar bulunuyor bu da hoşuma gidiyor bazen survivalcraft gibi.
Ayrıca ben Minecraft istemiyorum, ben de mevcut zaten ben benzeri oyunlar istiyorum bkz survivalcraft.

Bence siz yazamamışsınız.
Amatör oyun istediğim için yazsanız önerirdim, burada nerede amatör oyun?

1740597520675.webp

Selam,
Microsoft Store'da olan ve Minecraft benzeri olan hatta klonu bile olabilir. Bu tarz oyunlar arıyorum. Lütfen survivalcraft önermeyin kontrolleri kötü. Ücretli veya ücretsiz fark etmez ancak ücretli olacaksa da çok pahalı olmasın mümkünse. (:

Hocam MC Store'da değil de itch. IO'da village story var.