Detaylar
Kim cevapladı?messigoatgerisiyok
Uzman
Discord'un ülkemizde yasak olması ve Skype'ın kapatılacağı haberleri sonrası Microsoft Teams'e geçilir mi, ne dersiniz? Yoksa önerdikleriniz var mıdır? Cevaplarınız için teşekkürler.
Ben severek kullanıyorum alternatifi varsa bilmiyorum ama teams gerçekten bence çok güzel ama arkadaşlarınla grupda sesli sohbet açarsan 1 saat veya 2 saat sonra "toplantınız bitti" deyip aramayı kapatıyor.
Hayır, geçilmez. Discord alternatifi açık kaynak bir proje vardı, ona geçebilirsiniz. Kapitalistlere durduk yere kazanç sağlamaya prim vermeye gerek yok.
nerimity.com
Bu projede sanki biraz sıkıntıya gitmiş; en son 5 ay önce güncelleme almış. Başka alternatiflere bakmak iyi olabilir.
Nerimity
Nerimity is a open source, modern and sleek chat app made for everyone with features such as the ability to make servers, a lot of customization and a lot more!
Bu projede sanki biraz sıkıntıya gitmiş; en son 5 ay önce güncelleme almış. Başka alternatiflere bakmak iyi olabilir.
Son düzenleme:
Discord'un ülkemizde yasak olması ve Skype'ın kapatılacağı haberleri sonrası Microsoft Teams'e geçilir mi, ne dersiniz? Yoksa önerdikleriniz var mıdır? Cevaplarınız için teşekkürler.
GoodbyeDPI kullanarak Discord'a girebilirsin. Eğer güven sorunu varsa Revolt yükleyebilirsin.
Teşrinievvel
Uzman
Hayır, geçilmez. Discord alternatifi açık kaynak bir proje vardı, ona geçebilirsiniz. Kapitalistlere durduk yere kazanç sağlamaya prim vermeye gerek yok.
Nerimity
Nerimity is a open source, modern and sleek chat app made for everyone with features such as the ability to make servers, a lot of customization and a lot more!nerimity.com
Kapitalistlere kazanç sağlamayacağız diye 15 yasında ırkçı çocukların platformunu önermeniz hoş olmadı.
Platformu pek kullanmadım. Öyle bir kitle varsa ve bu kitle geliştirici ekibinden ise, dediğinizde haklısınız; ama normal platformu kullanan kitleden bahsediyorsanız, aynı durum Discord için de geçerli olabilir. Başka platformlar içinde geçerli olabilir. Esasında burada söylemek istediğim şey, büyük bir şirketin ekosistemine köle olmak yerine, varsa açık kaynak projeleri kullanmanın daha iyi olduğudur. Revolt bu konuda daha iyiymiş.Kapitalistlere kazanç sağlamayacağız diye 15 yasında ırkçı çocukların platformunu önermeniz hoş olmadı.
Teşrinievvel
Uzman
Platformu pek kullanmadım. Öyle bir kitle varsa ve bu kitle geliştirici ekibinden ise, dediğinizde haklısınız; ama normal platformu kullanan kitleden bahsediyorsanız, aynı durum Discord için de geçerli olabilir. Başka platformlar içinde geçerli olabilir. Esasında burada söylemek istediğim şey, büyük bir şirketin ekosistemine köle olmak yerine, varsa açık kaynak projeleri kullanmanın daha iyi olduğudur. Revolt bu konuda daha iyiymiş.
Geliştirici ekip artık veya yönetici ekip her neyse ondan bahsediyorum kitlesinden değil. Kendi kurduğun sunucuda ingilizce konuşmadığın için topluluk kurallarını ihlal edip kalıcı ban yiyebiliyorsun
Böyle bir şey olduğunu bilmiyordum; zaten proje 5 aydır güncelleme almamış. Revolt daha mantıklı bir seçenek olabilir.Geliştirici ekip artık veya yönetici ekip her neyse ondan bahsediyorum kitlesinden değil. Kendi kurduğun sunucuda ingilizce konuşmadığın için topluluk kurallarını ihlal edip kalıcı ban yiyebiliyorsun![]()
Bu arada, eleştiride haklısınız, ama bunu ırkçılık olarak nitelendirmenin yanlış olduğunu düşünüyorum.Geliştirici ekip artık veya yönetici ekip her neyse ondan bahsediyorum kitlesinden değil. Kendi kurduğun sunucuda ingilizce konuşmadığın için topluluk kurallarını ihlal edip kalıcı ban yiyebiliyorsun![]()
Teşrinievvel
Uzman
Böyle bir şey olduğunu bilmiyordum; zaten proje 5 aydır güncelleme almamış. Revolt daha mantıklı bir seçenek olabilir.
Bu arada, eleştiride haklısınız, ama bunu ırkçılık olarak nitelendirmenin yanlış olduğunu düşünüyorum.
Topluluk sunucusu vs değil ki İngilizce konusma zorunluluğu olsun, onu geçtim sadece arkadaşlarımla benim olduğum bir sunucudaki chat loglarını niye kafasına göre inceleyebiliyor o da ayrı bir mevzu. Nereden tutarsak tutalım elimizde kalıyor maalesef.