Windows Explorer'ı yavaş ve güvenli değil bence. Ondan kullanmak istiyorum.O konuda bende sevmiyorum ama biraz uğraşla silebiliyorsun onları.
Detaylar
Kim cevapladı?Astronotarda
Üstün
Bu şaka falan mı? Benim bilgisayarım Windows 11'e uyumlu olarak çıkış yaptı ve İ5 10.nesil işlemci kullanıyor. Resmi olarak uyumlu bilgisayar diye tanıtılan bilgisayarları elinin tersiyle ittiklerinin farkında mı bunlar?
Astronotarda
Üstün
Ben de arkadan microZORT diyeyim.
Hocam işletim sistemini daha da çok program ve hizmetlerle dolduracakları için onlara göre eski olan işlemcilere destek vermek istemiyorular.Bu şaka falan mı? Benim bilgisayarım Windows 11'e uyumlu olarak çıkış yaptı ve İ5 10.nesil işlemci kullanıyor. Resmi olarak uyumlu bilgisayar diye tanıtılan bilgisayarları elinin tersiyle ittiklerinin farkında mı bunlar?
Adamlar bir zortladı iki zortladı üçte ***** sıvadı.
Şaka bir yana 10.nesil çıkalı kaç yıl oldu ki adamlar desteği kesiyor. Kapitalizmin sonuçlarından bir tanesi.
Astronotarda
Üstün
Anlamadığım şey madem böyle bir saçmalık yapılacaktı neden en başında bu bilgisayarlar Windows 11 ile uyumludur damgasıyla geldi? Ben laptobumu Windows 11 olmadan kullanamıyorum, 10'a nasıl döneyim? Bazı sürücülerim Windows 10'da çalışmıyorken ne yapmam lazım ki?Hocam işletim sistemini daha da çok program ve hizmetlerle dolduracakları için onlara göre eski olan işlemcilere destek vermek istemiyorular.
Yapay zeka patladığı için (aslında LLM, yapay zeka değil), işletim sistemini ona entegre etmeye çalışıyor olabilir. Mesela Apple'ın işlemcilerinde NPU birimleri var, yapay zeka yazılımlarına destek sağlıyor. Bu 10. nesil ve altı da bu tür yazılımlarda tıkanabilirler. Mesela Recall falan gelecek. Bunlar ilerisi için çözümler tabii, yolun başındalar şimdilik.Anlamadığım şey madem böyle bir saçmalık yapılacaktı neden en başında bu bilgisayarlar Windows 11 ile uyumludur damgasıyla geldi? Ben laptobumu Windows 11 olmadan kullanamıyorum, 10'a nasıl döneyim? Bazı sürücülerim Windows 10'da çalışmıyorken ne yapmam lazım ki?
- Makaleler
- 3
7. nesil bazı işlemcilere destek verirken iyiydi.