Makaleler
1
Microsoft, Windows 11, sürüm 24H2 bilinen sorunlar ve bildirimler destek belgesinde, 2 Mayıs 2025 itibariyle mevcut durum bölümünün altında, 1 Ekim 2024'te genel kullanıma sunulan Windows 11 2024 Güncellemesi için kademeli dağıtımın son aşamasına ulaşıldığını açıkladı.

Bunun yanı sıra Microsoft, Windows 11'in Home ve Pro edisyonları için 23H2, 22H2 ve 21H2 sürümlerini çalıştıran ve BT departmanları tarafından yönetilmeyen cihazlara Windows 11 24H2'nin otomatik olarak yükleneceğini bildirdi.

1746513772874.webp

Daha fazlası için:

Sonuna kadar Windows 10.

Cihaz bana ait zaten istediğimi yaparım ne karışıyor yani çok karışık gelmese Linux kuracağım.

Linux'unda basit sürümleri var illa her şeyi kodla yapacaksınız diye bir şey yok, görsel arayüz var. Ben de sonuna kadar Windows 10 kullanacağım 2025 yılında hala Windows 7, XP kullanan topluluk gibi bir şey.

Sonuna kadar Windows 10.

Linux'unda basit sürümleri var illa her şeyi kodla yapacaksınız diye bir şey yok, görsel arayüz var. Ben de sonuna kadar Windows 10 kullanacağım 2025 yılında hala Windows 7, XP kullanan topluluk gibi bir şey.

Bende 11'den 10'a geçtim Dosya Gezgini'nin açılışı bağlam menüsünün hızı Windows 10 sistem hızı tepkiselliği ile hala en iyisi.

11'de başlat menüsünü açarken bile kasmalar olabiliyor Dosya Gezgini hala geç açılıyor vb. Hala 11'in animasyonları sıkıntılı.

Bende 11'den 10'a geçtim Dosya Gezgini'nin açılışı bağlam menüsünün hızı Windows 10 sistem hızı tepkiselliği ile hala en iyisi.

11'de başlat menüsünü açarken bile kasmalar olabiliyor Dosya Gezgini hala geç açılıyor vb. hala 11'in animasyonları sıkıntılı.

Evet ama sonumuz ne olacak acaba ben hızlı tepkisel Windows severim.