Makaleler
1
Windows 11 build 22635.3930, Windows 11 2023 Güncelleştirmesinin bir derlemesidir. 12 Temmuz 2024'te Beta kanalını seçen Windows Insider'lara yayınlandı.

Windows 11 build 22631.4534, Windows 11 2023 Güncelleştirmesinin bir derlemesidir. 14 Kasım 2024'te Sürüm önizleme kalanını seçen Windows Insider'lara yayınlandı.

Microsoft Baş Ürün Müdürü Brandon LeBlanc; X üzerinde Xeno'nun yayınladığı bir X gönderisinin altında; kendisine, build 22635.3930 ile birlikte kullanıma sunulan Kısaltılmış Tarih Ve Saatin build 22631.4534'ten bu yana birkaç sorun ve hata nedeniyle kullanımdan kaldırılmasından bu yana, aradan geçen 8 aydan sonra Windows 11'e yeniden ne zaman ekleneceğini soran Zac Bowden'a yanıt verdi.

Brandon LeBlanc, kullanıcılardan gelen olumsuz geri bildirimler nedeniyle Kısaltılmış Tarih ve Saatin "hurdaya çıkarıldığını" belirtti.

1752692211758.webp

Daha fazlası için:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar kolay bir şeyin özellik olarak getirilmemesi de saçmaymış. Koy oraya isteyen açar isteyen açmaz hurdaya çıkarılacak olan ne anlamadım. Sanki negatif yorumların sebebi işletim sisteminde kullanıcıların deneyimini etkileyecek devrimsel bir gelişme de ondan getirmiyor.

Bu kadar kolay bir şeyin özellik olarak getirilmemesi de saçmaymış. Koy oraya isteyen açar isteyen açmaz hurdaya çıkarılacak olan ne anlamadım. Sanki negatif yorumların sebebi işletim sisteminde kullanıcıların deneyimini etkileyecek devrimsel bir gelişme de ondan getirmiyor.

Bence güzel duruyordu özelliği nasıl aktif edeceğimi bulamadım Vivetool kurdum ama komutu bulamadım. Komutu bulsam kaldırılıp kaldırılmadığını anlardım.