Kayra342727
Uzman
Keşke herkes toplanıp Microsoft'a şok geçirmek için Linux'a geçse.
Sanırsam bir tek bende mi doğru düzgün çalışıyor Windows 11.Nefret ediyorum Windows 11'den. İlk çıktığı hafta kurmuştum, o zamanlar 1600 AF+1060 sistemim vardı. Windows Update yaptı çöktü sistem, siyah ekranda kaldı. Geçen yeni aldığım 12450H+2050 laptopa ek SSD taktım, Windows'u yeni SSD'ye klonladım. Windows 10'da aynı yöntemle hiçbir denediğim PC'de sorun olmazken, mavi ekran yedim Windows 11'de. Windows 10 LTSC 2021 devam.
Ne gibi hatalar oluyor ki ben hiç hata ile karşılaşmadım
Hocam atarım ban yersem korkuyorum başlığı kopyala internette çıkıyor.
Ben de geçmeyi düşünmüyordum ama hiçbir sorun göremedim. 3 laptopuma Windows 11 yükselttim hiçbir sıkıntı yok. Hatta daha da hızlandı bilgisayar.İki tane çok üst seviye sistemimde kullanıyorum. Birisi laptop 13980HX RTX 4070 diğeri masaüstüm 9800X3D RTX 5080 olarak. İkisinde de nefret ediyorum normalde bu masaüstüne kurmayacaktım ama zorunda kaldım.
Genel kullanımda sıkıntı yok. Görev Yöneticisi, Dosya Gezgini gibi şeyler daha yavaş. 3 saniyede açılıyor bende Dosya Gezgini.Ben de geçmeyi düşünmüyordum ama hiçbir sorun göremedim. 3 laptopuma Windows 11 yükselttim hiçbir sıkıntı yok. Hatta daha da hızlandı bilgisayar.
Bilmiyorum, 7820X+2070S kasada da windows update'İn bir tanesi yapılmıyordu geçen yıl, kaç tane fix denemiştim olmamıştı. Millet 8 ve Vista'ya çok eleştiri yaptı zamanında bir kısmına katılmakla beraber inan gündelik kullanımda ikisi de o kadar sıkıntı çıkardığını hatırlamıyorum. 11'den gerçekten nefret ediyorum, programlar desteğini çekerse 10'dan ne yaparım bilmiyorum. Custom 11 denerim herhalde, eminim daha stabildir normal 11'den.Sanırsam bir tek bende mi doğru düzgün çalışıyor Windows 11.
Kaynağa gerek yok. Hep 2 dağıtımdan birisini batırdılar. 7 iyiydi, 8/8.1 berbattı, 10 müthişti 11 ise berbat.
Genel kullanımda sıkıntı yok. Görev Yöneticisi, Dosya Gezgini gibi şeyler daha yavaş. 3 saniyede açılıyor bende Dosya Gezgini.
Kaynağa gerek yok. Hep 2 dağıtımdan birisini batırdılar. 7 iyiydi, 8/8.1 berbattı, 10 müthişti 11 ise berbat.
Genel kullanımda sıkıntı yok. Görev Yöneticisi, Dosya Gezgini gibi şeyler daha yavaş. 3 saniyede açılıyor bende Dosya Gezgini.