Microsoft'a haber siteleri nasıl kaydoluyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Norego
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 122
  • Etiketler Etiketler
    microsoft

Norego

Çalışkan
Videolardan birinde @Recep Baltaş Microsoft'a haber siteleri nasıl kaydoluyor diye sormuştu. Bugün Bing Webmaster'a site kaydederken gördüm ben de. PubHub adında bir hizmetleri var mış, siteleri buradan kaydediyormuşuz. Techolay için de başvuru yapın derim. Başvuru için öncesinde webmaster kısmına siteyi eklemek gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten kayıtlıyız ve kabul de edilmişiz ama bizi TR portalında gördünüz mü? Ben görmedim...

Eki Görüntüle 149030

Ben de denk gelmedim hiç. Edge kullanıyorum, günde 50 defa yeni sekme msn keşfet kısmını görüyorum ama sizi görmedim. Neye göre içerikleri yayınlıyor bilmiyorum. Denk gelip keşfedince belki kayıtlı değilsinizdir diye bilgilendireyim dedim. İşe yaramamasına üzüldüm

Yinede Google Analytics'de "Paid Search" datasına bir bak hocam. Reklam vermediğin halde "Paid Search" trafik görünüyorsa Microsoft yada benzer başka bir hizmet kabul etmiş arada gösteriyor olabilir. Bende kayıt sonrası bir sıçrama oldu ve Paid Search bir anda Analyticsde peydah olup fırladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…