Microsoft'un sitesinden indirdiğim ISO dosyası güncel değil. Format sonrası bir sürü güncelleme çıkıyor. UUP dump'tan veya benzeri üçüncü kaynaklardan güncel dosya indirilebiliyor. Hatta kendim de oradan indiriyorum. Ama istediğim şey güncel ISO dosyasını Microsoft'un sitesinden indirmek. Bunun bir yolu var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Astronotarda 40
Üstün
Güncel ISO forumda mevcut ve her zaman güncelleniyor, buyrun: Windows 11 25H2
Astronotarda 40
Üstün
UUP Dump genelde beta sürümleri de dahil ediyor ve bazen ISO oluşturulurken bozuk oluşabiliyor diye biliyorum, buraya yüklenenler sorunsuz oluyor genelde.UUP Dump'un yayınladığı sürümler Microsoft'un sunucularından çekiliyor yani güvenilir.
TechMad 40
Başarılı
- Makaleler
- 1
Sanırım güncel değil. Nisan görünüyor. Hatta önümüzdeki salı yeni güncelleme gelecek. Yani üç ay öncesinin sürümü olacak.Güncel ISO forumda mevcut ve her zaman güncelleniyor, buyrun: Windows 11 25H2
İndirmek istediğin sürüm neyse onu indirmiyor mu? Şu an 26200.8655 güncel ana sürüm.UUP Dump genelde beta sürümleri de dahil ediyor ve bazen ISO oluşturulurken bozuk oluşabiliyor diye biliyorum, buraya yüklenenler sorunsuz oluyor genelde.
Astronotarda 40
Üstün
Forumdaki ISO sanırım belirli zamanlarda güncelleniyor, daha güncellememiş olabilirler. UUP Dump kullanmak bana zor geliyor betalarla karıştırıyorum arada sürümleri o yüzden bana zor geliyor, belki ben anlamıyorumdurSanırım güncel değil. Nisan görünüyor. Hatta önümüzdeki salı yeni güncelleme gelecek. Yani üç ay öncesinin sürümü olacak.
İndirmek istediğin sürüm neyse onu indirmiyor mu? Şu an 26200.8655 güncel ana sürüm.
Sürümleri kategorize etmişler, siteye bayağıdır girmiyordum. Orası da kullanılabilir aynen. Public Release kısmında son sürüm gözüküyor.
TechMad 40
Başarılı
- Makaleler
- 1
Asıl önemli güncelleme ay ortasında verilen Salı Yaması (Patch Tuesday) güncellemeleridir. Genelde ayın ortasına denk gelen 10 ve 15 günleri arasında verilir. Ömrünü dolduran Windows sürümlerinin son güncellemeleri de Salı Yaması ile biter. Şu an asıl ana sürümü 8655 kodlu sürümüdür. Otomatik güncelleme yapmadığınız sürece sistem 8737'ye geçmez. Ama diğerinde sistem güncelleme uyarısı verir.Forumdaki ISO sanırım belirli zamanlarda güncelleniyor, daha güncellememiş olabilirler. UUP Dump kullanmak bana zor geliyor betalarla karıştırıyorum arada sürümleri o yüzden bana zor geliyor, belki ben anlamıyorumdur. Güncel sürüm bende 26200.8737 olarak gözüküyor.
TRSancakTR 6
Başarılı
Microsoft'un sitesinden indirdiğim ISO dosyası güncel değil. Format sonrası bir sürü güncelleme çıkıyor. UUP Dump'tan veya benzeri üçüncü kaynaklardan güncel dosya indirilebiliyor. Hatta kendim de oradan indiriyorum. Ama istediğim şey güncel ISO dosyasını Microsoft'un sitesinden indirmek. Bunun bir yolu var mı?
Forumda direkt yeni sürüm çıktığı gibi güncellenmiyor sanırım. Ben bazen forumdan bazen de Microsoft'un sitesinden indiriyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
Çözüldü Steam için koleksiyon kartı kastıran uygulama var mı?
- Margot Robbie
-
-
-
-
-