683

Yetkin
Makaleler
3
windows10-laptop.webp

Reuters'e göre "Microsoft, açıklanmayan bir yıllık fiyat karşılığında Ekim 2028'e kadar Windows 10 cihazları için güvenlik güncelleştirmeleri sağlama planını duyurdu. Canalys, genişletilmiş Windows 10 desteğinin fiyatlandırma yapısının geçmiş eğilimleri yansıtması halinde, daha yeni bilgisayarlara geçişin daha uygun maliyetli olabileceğini ve hurdaya çıkan eski bilgisayarların sayısını artırabileceğini söyledi. Microsoft, Windows 10 desteğini Ekim 2025'e kadar durdurmayı hedefliyor." ifadelerini kullandı. Konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kaynak: Microsoft ending support for Windows 10 could send 240 mln PCs to landfills - report

Son düzenleme:
W10 desteğinin çoktan bittiğini sanıyordum. W10'a destek vermeye devam edecekse W11'i geliştirmesinin anlamı yok.

Şirketler Windows 10 da neden durmak istesin anlamıyorum. Ben olsam 11'e geçerdim.

Yeni sürümlerde uyumluluklar bozulabiliyor. Bu yüzden hala çoğu yerde Windows 7 ve XP cihazlar görülebiliyor.

Özellikle yeni olmayan ekipmanların olduğu yerlerde.

Eki Görüntüle 15651

Reuters'e göre "Microsoft, açıklanmayan bir yıllık fiyat karşılığında ekim 2028'e kadar Windows 10 cihazları için güvenlik güncelleştirmeleri sağlama planını duyurdu. Canalys, genişletilmiş Windows 10 desteğinin fiyatlandırma yapısının geçmiş eğilimleri yansıtması halinde, daha yeni bilgisayarlara geçişin daha uygun maliyetli olabileceğini ve hurdaya çıkan eski bilgisayarların sayısını artırabileceğini söyledi. Microsoft, Windows 10 desteğini ekim 2025'e kadar durdurmayı hedefliyor." ifadelerini kullandı. Konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kaynak: Microsoft ending support for Windows 10 could send 240 mln PCs to landfills - report

ABD'nin uçuk tüketim kültürünü, bu olay çok güzel bir şekilde gösteriyor. Her zaman "en yeni" "en güzeli" diye gezerler. Dünya çöplük olsa ne olacak? Şirketler paralarını kazanıyor, müşteriler de yeni ve parlak şeyleriyle mutlu.

Son düzenleme: