Detaylar
Kim cevapladı?Nereye desteklemiyorBu forumda ki insanlarin cogu oyun oynuyor, ne bekliyordun daha dogru duzgun AAA oyun desteklemeyen Linux’ami gecicekler?
Elden Ring, Baldurs Gate 3, Divinity Original Sin serisi, Starfield, GoW, GTA 5, RDR 2 vs. Hepsini sorunsuz oynayabiliyorum.
Nereye desteklemiyor? ProtonDB'e bir göz at istersen offline, kalitesi fark etmeksiniz Linux'ta oynanıyor mu oynanmıyor mu gör
.
Elden Ring, Baldur's Gate 3, Divinity: Original Sin serisi, Starfield, GoW, GTA 5, RDR 2 vs. hepsini sorunsuz oynayabiliyorum.
Yillardir oynayamiyordunuz bir aplikasyon ile oynayabilir hale geldiniz.
Tekeli kirmayin demiyorum kullanin, kullananin isine yarar zaten ama bilgisayara yeni yeni alisan bir kisiye de Linux onerilmez, adam dogru duzgun anlayamaz.
@6873 tam aksine önerilir. Kur Mint'i ver adama o adam onu öğrenir.
Windows kadar kolay isletim sistemi yok, yaninda bilgili birisi olmadan bile sadece ekrana bakarak bile ogrenebilirsiniz, Linux oyle degil.
Sorun yok.
Yahu sana ne anlatsam boş, nato kafa nato mermer. Son kullanıcıya hitap eden dağıtımlar var, araştırsan bilirdin zatenYillardir oynayamiyordunuz bir aplikasyon ile oynayabilir hale geldiniz.Linux normal kullanicilara ve oyunculara karisik gelir onunuze gelen herkese Linux onermeyin.
Yıllardır oynanılmıyor diye bir şey de yok. Eskiden de oynanılıyordu ancak ek işlemler yapıyordun ancak şimdi bu olabildiğince minimize edildi. O aplikasyon da Valve sayesinde haberin olsun
Sizin gibi Windows kullanıcılarının sorunu da hiçbir şeyi araştırmamak zaten. Windows kullanan kitlenin yarısının işletim sistemi nedir ondan haberi yok. Halbuki Linux kullanan birisi sorununu anında foruma sormaz, araştırıp çözümü bulmak için uğraşır. Bir de sen Linux Mint'i dene de gör zoru falan. Hardcore Windows'çu seni.Windows kadar kolay isletim sistemi yok, yaninda bilgili birisi olmadan bile sadece ekrana bakarak bile ogrenebilirsiniz, Linux oyle degil.