xBN Yetkin Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 537 Beğeniler 422 29 Mart 2026 #1 Reşitim, Midas sizce kullanılmalı mı? Garanti'de bir miktar param var, Midas'a yönlendireceğim. SPK onaylı ama kullanan kişilerin yorumunu da bekliyorum.
Reşitim, Midas sizce kullanılmalı mı? Garanti'de bir miktar param var, Midas'a yönlendireceğim. SPK onaylı ama kullanan kişilerin yorumunu da bekliyorum.
pesimist34 Üstün Açılış Hamlesi Hız Tutkunu Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 3.769 Makaleler 13 Çözümler 52 Beğeniler 7.039 Yer Bolu Dağı Tüneli 29 Mart 2026 #2 Güvenilir. BIST için kullanıyorum.
KS KS xBN Yetkin Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 537 Beğeniler 422 29 Mart 2026 #3 pesimist34 dedi: Güvenilir. Bıst için kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Vergi olayı nasıl işliyor?
pesimist34 dedi: Güvenilir. Bıst için kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Vergi olayı nasıl işliyor?
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.557 Çözümler 8 Beğeniler 2.653 Yer Trabzon/Şalpazarı 29 Mart 2026 #4 Bir ara ceza olayları dönmüştü. Sanırım komisyon ücretleriyle alakalı idi ama gene de kullanışlı bir uygulama.
Bir ara ceza olayları dönmüştü. Sanırım komisyon ücretleriyle alakalı idi ama gene de kullanışlı bir uygulama.
pesimist34 Üstün Açılış Hamlesi Hız Tutkunu Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 3.769 Makaleler 13 Çözümler 52 Beğeniler 7.039 Yer Bolu Dağı Tüneli 29 Mart 2026 #5 xBN dedi: Vergi olayı nasıl işliyor? Genişletmek için tıkla... Hisse alırken komisyon+vergiden mi bahsediyorsunuz?
xBN dedi: Vergi olayı nasıl işliyor? Genişletmek için tıkla... Hisse alırken komisyon+vergiden mi bahsediyorsunuz?
KS KS xBN Yetkin Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 537 Beğeniler 422 29 Mart 2026 #6 pesimist34 dedi: Hisse alırken komisyon+vergiden mi bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Fon alımı ve satımı sırasında kar marjından alınan vergi oranından bahsediyorum. Siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Çökme gibi olaylar oluyor mu?
pesimist34 dedi: Hisse alırken komisyon+vergiden mi bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Fon alımı ve satımı sırasında kar marjından alınan vergi oranından bahsediyorum. Siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Çökme gibi olaylar oluyor mu?
shiedae3 Başarılı Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.178 Çözümler 3 Beğeniler 1.355 29 Mart 2026 #7 Bence borsa ve kripto uygulamarında en az karmaşık ve akıcı olan uygulama.
KS KS xBN Yetkin Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 537 Beğeniler 422 29 Mart 2026 #8 shiedae3 dedi: Bence borsa ve kripto uygulamarında en az karmaşık ve akıcı olan uygulama. Genişletmek için tıkla... Mesela bankaya parayı yönlendirme işlemi nasıl oluyor? Yatırma işlemleri akıcı mı?
shiedae3 dedi: Bence borsa ve kripto uygulamarında en az karmaşık ve akıcı olan uygulama. Genişletmek için tıkla... Mesela bankaya parayı yönlendirme işlemi nasıl oluyor? Yatırma işlemleri akıcı mı?
shiedae3 Başarılı Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.178 Çözümler 3 Beğeniler 1.355 29 Mart 2026 #9 @xBN, akıcı borsada parayı 2 gün hesapta bekletme vardı galiba, bayağıdır borsa için kullanmıyorum. Direkt kendi IBAN'ına atıyorsun veya para yüklerken Midas'ın IBAN'ına atıyorsun, açıklamaya verilen kodu yapıştırıyorsun; öyle atılıyor.
@xBN, akıcı borsada parayı 2 gün hesapta bekletme vardı galiba, bayağıdır borsa için kullanmıyorum. Direkt kendi IBAN'ına atıyorsun veya para yüklerken Midas'ın IBAN'ına atıyorsun, açıklamaya verilen kodu yapıştırıyorsun; öyle atılıyor.
KS KS xBN Yetkin Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 537 Beğeniler 422 29 Mart 2026 #10 shiedae3 dedi: @xBN, akıcı borsada parayı 2 gün hesapta bekletme vardı galiba bayağıdır borsa için kullanmıyorum. Direkt kendi ibanına atıyorsun veya para yüklerken Midas'ın ibanına atıyorsun açıklamaya verilen kodu yapıştırıyorsun öyle atılıyor. Genişletmek için tıkla... 2 gün çok önemli. Hesapta parayı bekletme kuralı mı var? Eğer ki öyleyse hiç kullanmayacağım.
shiedae3 dedi: @xBN, akıcı borsada parayı 2 gün hesapta bekletme vardı galiba bayağıdır borsa için kullanmıyorum. Direkt kendi ibanına atıyorsun veya para yüklerken Midas'ın ibanına atıyorsun açıklamaya verilen kodu yapıştırıyorsun öyle atılıyor. Genişletmek için tıkla... 2 gün çok önemli. Hesapta parayı bekletme kuralı mı var? Eğer ki öyleyse hiç kullanmayacağım.