Midas güvenilir mi?

Amerika borsası için kullanılmaz, gereksiz işlem parası alıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
ABD borsası için ise ibkr ile 0.35 komisyon işlem başı ve canlı kurdan alım satım gibi büyük avantajlardan yararlanmak daha mantıklı. Hesap açmak çok kolay zaten YouTube'da tane tane anlatan arkadaşlar var veya blog siteleri var. Sadece konu sahibi değil okuyan arkadaşlara da faydası olsun diye yazıyorum sizin de aklınızda bulunsun hocam belki bir gün aapl almak istersiniz.

@xBN, sana alım gücü olarak veriyor hesaba çekemiyordun bu 2 sene önceki olaydı şimdi yeni sistem oluşturmuş olabilirler müşteri hizmetleriyle görüşmen daha sağlıklı olur.

Tefas da işlem gören fonlar için kullanacağım.

Fonların kendi valörü var zaten onlarda çekim direkt oluyor.

İfadeler: xBN
Evet ama eğer yabancı hisselere yatırım yapacaksanız kârınızdan vergi vermeniz gerekiyor beyan edip. Belli bir tutara kadar vergi yok ama bir yerden sonra beyan etmeniz lazım.

2 gun hepsi bekletiyor. Vergi de fonlara gore değişir. Hisse senedi yoğun fonlarda vergi yok.

Tamam ben yanlış anlamışım. O normal bir bekleme süresi, hesaba para yatınca kendi ana hesabıma yollama için 2 gün bekletmiyorsa sorun yoktur.
Siz ne tavsiye edersiniz kullanmaya değer mi?

Tamam ben yanlış anlamışım. O normal bir bekleme süresi, hesaba para yatınca kendi ana hesabıma yollama için 2 gün bekletmiyorsa sorun yoktur.
Siz ne tavsiye edersiniz kullanmaya değer mi?
Evet değer komisyon, saklama ücreti, bakim ucreti vs. hepsinin olmadığı tek yer midas sanirim.

2 gün valör süresi her uygulama-banka da var zaten, bir hisse senedini sattığınız zaman hesabınıza 2 gün sonra çekebilirsiniz. Bu bankada da böyle, bankanın avantajı ppf günlük alımlarda anında (kendi fonunda) hesabınıza aktarabilirsiniz, Midas da ise gün sonunu beklersiniz, fakat bunu Midas da sıfır komisyon ile yaparsınız bankada ise komisyon ödersiniz. Genel olarak benim tercihim Midas'dan yana...

İfadeler: xBN
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…