Makaleler
5
Selamlar,

Başlıktaki iki klimadan birisini düşünüyorum. Salonda Samsung Boracay 12000 BTU var, 10-15 yıldır bizimle. Hiç arıza yapmadığı için Samsung markasına sıcağım. Kendi odama da sürekli açık olacağı için az yakan bir şey istiyorum. 10-15 metrekare civarı oda. Klima motoru garaja konacak, güneş almayacak. Bu şartlarda hangi modeli önerirsiniz ve neden?

Teşekkürler şimdiden.

Selam,

Başlıktaki iki klimadan birisini düşünüyorum. Salonda Samsung boracay 12000 BTU var, 10-15 yıldır bizimle. Hiç arıza yapmadığı için Samsung markasına sıcağım. Kendi odama da sürekli açık olacağı için az yakan bir şey istiyorum. 10-15 metrekare civarı oda. Klima motoru garaja konacak, güneş almayacak. Bu şartlarda hangi modeli önerirsiniz ve neden?

Teşekkürler şimdiden.

Samsung telefonunuz falan varsa sırf o ekosistem için bile geçilir. Onun dışında Samsung'un kalitesini yine bilen bilir. Bence Samsung'a yönelin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonum Samsung değil, Xiaomi. Model bazlı konuşursak, neden Samsung'u tercih etmeliyim? Midea'da büyük bir üretici sonuçta.
Bak şimdi ufak bir karşılaştırma yapalım:
  • Klima çarpmasın derdin varsa WindFree.
  • Soğutma gücü olarak istiyorsan Midea.
  • Akıllı ev yönetimi ve ekosistem konusunda WindFree, ben bir tık şu akıllı ev konusuna takıntılıyım, o yüzden.
Kısaca:

Eğer klimayı koyacağın yer doğrudan yatağa, çalışma masanı ya da koltuğa bakıyorsa ve rüzgar almaktan rahatsız oluyorsan kesinlikle WindFree tercih etmelisin. Ancak "Benim için rüzgar önemli değil, oda hızlıca buz gibi olsun, klimanın motoru ve mekaniği uzun yıllar en ağır sıcakta bile sorunsuz çalışsın" diyorsan Midea daha sağlam bir yatırımdır.

Yeni konular