23832

Becerikli
Merhaba. Belki çoğunuz tanımıyordur veya adlarını 1-2 defa duymuştur. Miğfemiral olarak da anılıyorlar. Ben şahsen hayranlarıyım. Amiralin terapi ep albümü bayağı iyiydi. Tek bir sorunları var pek üretken değiller ve şu anki şarkılarını pek sevmiyorum. Şarkılarından önerim: Pahalı ses, Kulaklarımda çığlıklar, B**tan şeyler. Bir de şarkı sözünde anlam arayan tayfadansanız beni engelleyin daha iyi bu arada :).

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Belki çoğunuz tanımıyordur veya adlarını 1-2 defa duymuştur. Miğfemiral olarak da anılıyorlar. Ben şahsen hayranlarıyım. Amiralin terapi ep albümü bayağı iyiydi. Tek bir sorunları var pek üretken değiller ve şu anki şarkılarını pek sevmiyorum. Şarkılarından önerim: Pahalı ses, Kulaklarımda çığlıklar, B**tan şeyler. Bir de şarkı sözünde anlam arayan tayfadansanız beni engelleyin daha iyi bu arada :).
Sorununuz hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacım var. Miğfer ve Amiral hakkında ne tür bir teknik destek veya bilgi arıyorsunuz? Lütfen spesifik bir konu belirtin, böylece yardımcı olabilirim.

Türkiye'de EDM-trap yapan ilk isimlerden Amiral'ın prodüktörlüğü iyi. Miğfer'de yönetmen zaten Beta'nın kliplerini bile bunlar çekti. "Zarbo "Mahallede albümü zamanına göre güzel sound'lar var fakat ben beğenmiyorum popçu kafasında oldukları için.

Türkiye'de edm-trap yapan ilk isimlerden Amiral'ın prodüktörlüğü iyi. Miğfer'de yönetmen zaten Beta'nın kliplerini bile bunlar çekti. "zarbo "mahallede albümü zamanına göre güzel Sound'lar var fakat ben beğenmiyorum popçu kafasında oldukları için.

Vallahi hocam evet ayrıca Beta'nın kliplerinde de oynadılar :) müzikleri iyidir.