Rehber Migren nedir? Nasıl tedavi olur?

Herkese geçmiş olsun, iğrenç bir duruma benziyor. Bende de kendimi bildim bileli geçmeyen bir frontal sinüs ağrısı var. Her zaman var, miktarı az olsa da sürekli frontal sinüslerim ağrır. Geçen hafta, İzmir'den döndükten sonra bir atak yaşadım, Parol+Arveles almama rağmen yaklaşık 6 saat geçmedi ağrı. Gerçekten, baş ağrısının her türlüsü berbat. Düşmanımın başına gelmesin.

Ayrıca, benim baş ağrılarında sese ve ışığa duyarım inanılmaz artıyor çünkü hem hiperakuzim var hem de ileri seviye astigmata sahibim. Yanına da promosyon olarak mide bulantısı vermişler bana.

Parol Plus bir tık daha etkili ondan kullanmaya çalış.

Ssn seçilmiş kişi olabilirsin hocam. Sana da geçmiş olsun.

Evet sanırım bende de çıkacak gibi duruyor. 2 haftadır başım ağrıyor çok şiddetli olmasa da sürekli olduğu için keyif kaçırıcı cinsten. Bu 10 12 günlük süreçte beyin tomografisi, sinüs filmi, kan tahlili, KBB muayenesi ve göz muayenesi oldum, hepsi temiz çıktı, geriye bir tek MR kaldı onu da öbür ay çekecekler, onda da bir şey çıkmayacak büyük ihtimal, çünkü migren kan, idrar ve görüntüleme testlerinde çıkmıyor. MR çıkınca yeniden göz doktoruna ve nörolojiye gideceğim. Göz doktorum notlarına migreni de aldı. İhtimaller daralıyor. Mide bulantım falan olmuyor ama ağrı genelde göz ve göz arkası bölümde, ara sıra da kafamın üstüne vuruyor, arveles içince bir saate yakın bi sürede etki edip altı saate kadar etkili olabiliyor. Migren olma olasılığı yükselmeye başlıyor bu bulgulara bakılırsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…